Μ. Χρίστου: Πολλά τα πλεονεκτήματα από τη μείωση κόστους

Πρέπει να μειώσουμε το κόστος μας μέσω συνεργασιών 3PL, τόνισε ο Chief Executive Officer της Diplomat Distributors Cyprus Μικέλλης Χρίστου, μιλώντας στο 7ο Συνέδριο & έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, που διοργανώνουν οι Planning και η ΙΜΗ, στο ξενοδοχείο Hilton Park. 
 
Όπως είπε, υπό τις σημερινές συνθήκες όση προσπάθεια κι αν κάνουν οι εταιρείες για μείωση του κόστους τους δεν πετυχαίνουν. Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα από τις συνεργασίες 3PL, αφού οι ειδικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο διεκπεραίωσης των καθημερινών θεμάτων, όπως δρομολόγια και παραδόσεις, αφήνοντας την εταιρεία να ασχοληθεί μόνο με τις πωλήσεις της.
 
«Ο συνεργάτης μπορεί να κάνει merchandising και με άλλες εταιρείες για να μπορεί να μειώνει το κόστος του. Λιγότερες παραγγελίες σημαίνει ότι τα φορτηγά κάθονται ακινητοποιημένα στην εταιρεία», τόνισε. Σημείωσε ότι πλέον γίνονται περισσότερα σεμινάρια για εκπαίδευση των συνεργατών αναφορικά με τα προϊόντα της εταιρείας και υπάρχει διαφάνεια μεταξύ των δύο μερών, ειλικρίνεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμός που πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο μεταξύ των δύο μερών, τα οποία πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να λειτουργούν ως ομάδα. 
 
Τέλος, ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν ακόμα, όπως οι παραλαβές προϊόντων που τελειώσουν μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι, ενώ είναι περιορισμένες όσες γίνονται το βράδυ, όπως και θέματα όπως αντικατάσταση προσωπικού που βρίσκεται σε άδεια και άλλα. 
 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά