To νέο Nissan NOTE στην Κύπρο

To λανσάρισμα του νέου Nissan Note ήταν η αφορμή για συνάντηση του Ομίλου Πηλακούτα με τους αυτοκινητιστικούς δημοσιογράφους.
 
Οι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν στους εκθεσιακούς χώρους της Nissan για την παρουσίαση του καινούργιου Nissan Note, αλλά και για μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία. Ο Όμιλος Πηλακούτα φρόντισε να τους διαθέσει αυτοκίνητα για οδήγηση δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνολογικές του καινοτομίες.

Το νέο NISSAN NOTE ξεχωρίζει για το σύγχρονο σχεδιασμό του αλλά και γιατί είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ασφαλείας. "Ο σχεδιασμός του αμαξώματος, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στη λεπτομέρεια το κάνουν να αποστασιοποιείται από την κατηγορία του. Οι Ιάπωνες μιλούν για ένα «έξυπνο οικογενειακό μοντέλο» με έμφαση στις προηγμένες τεχνολογίες για την ασφάλεια το οποίο και διατίθεται σε άκρως δελεαστικές τιμές" αναφέρει ανακοίνω ση του ομίλου.

Το καινοτόμο σύστημα Nissan Safety Shield πραγματοποιεί στο νέο Nissan Note ευρωπαϊκή πρεμιέρα και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οδηγό. Αποτελείται από ένα πακέτο λειτουργιών, όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου Βlind Spot Warning, η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας και το σύστημα ανίχνευσης εμποδίων. Υπάρχει επίσης το σύστημα πανοραμικής θέασης, το οποίο απεικονίζει στην οθόνη όλες τις γωνίες του αυτοκινήτου διευκολύνοντας έτσι το παρκάρισμα. Στο πακέτο των προηγμένων τεχνολογιών περιλαμβάνεται το σύστημα πλοήγησης Nissan Connect σε συνδυασμό με μία οθόνη αφής, το οποίο επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και τη συμβατότητα με iPod/iPhone/Smart Phone.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου