Nespresso: Δεύτερη Boutique στη Λεμεσό

Boutique κατάστημα στη Λεμεσό εγκαινίασε η Nespresso η οποία το 2013 συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στο νησί. Είναι η δεύτερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό των Boutique στην Κύπρο μετά την ύπαρξη ήδη της Boutique στη Λευκωσία.

«Στη Λεμεσό, στο Olympic Residence, η Boutique Nespresso θα εξυπηρετεί την απαιτητική πελατεία της, στην πιο ιδανική  περιοχή της πόλης, εκεί που συνδυάζεται η εμπορικότητα και η ψυχαγωγία, και όπου φιλοξενούνται μερικές από τις πιο πολυτελείς και μοντέρνες εμπορικές επωνυμίες στον κόσμο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μιλώντας κατά την έναρξη λειτουργίας της Boutique , ο περιφερειακός διευθυντής της Nespresso για τη Μέση Ανατολή , την Αφρική και την Καραϊβική, κος Pierre Debayle , δήλωσε : "Η Κύπρος ήταν η πρώτη αγορά που αρχίσαμε με μια συμφωνία διανομής . 20 χρόνια αργότερα, έχουμε ακόμα το ίδιο συνεργάτη και η Nespresso έχει δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στο νησί . Είναι αξιοσημείωτο ! Είμαστε πολύ υπερήφανοι, γιορτάζοντας αυτή τη διαδρομή σήμερα, και ευγνώμονες για όλη την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από τη Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ».
Name
Ο κος Βάσσος Κ. Ηλιάδης , Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd , αποκλειστικού  διανομέα της Nespresso στη Κύπρο , ανέφερε για την έναρξη του νέου καταστήματος : «Είμαστε περήφανοι ανακοινώνοντας ότι από σήμερα η  Λεμεσός τοποθετείται στο χάρτη των Nespresso Boutiques σε όλο τον κόσμο . Οι λάτρεις της Nespresso στη Λεμεσό, θα είναι πλέον σε θέση να βρουν τους αγαπημένους καφέδες τους , καθώς και τις πλέον σύγχρονες μηχανές και αξεσουάρ, σε αυτό το ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον, κάνοντας κάθε επίσκεψη τους στη Boutique, μια μοναδική εμπειρία . »

Η νέα Boutique Nespresso στη Λεμεσό, θα παρέχει στους πελάτες μια άνετη και ευχάριστη δοκιμή καφέ και μια εμπειρία αγορών. Σε σχεδιασμένες ζώνες παρουσιάζονται,  η μεγάλη ποικιλία σε Grand Cru καφέδες που προσφέρει, μαζί με όλη τη σειρά των μηχανών Nespresso και των αξεσουάρ που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προτιμήσεις .
Η Boutique Nespresso στη Λεμεσό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των μελών του Club της Nespresso . Για όσους προτιμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη της γευσιγνωσίας του  καφέ Nespresso, ένας Σπεσιαλίστας του καφέ είναι επί ποδός, για να τους καθοδηγήσει μέσα από την μεγάλη ποικιλία από Grand Cru καφέδες , δημιουργώντας από την αρχή ένα εξατομικευμένο ταξίδι για κάθε πελάτη . Οι επισκέπτες στη Boutique μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της Nespresso – τη μοναδική διαδικασία και σύστημα παρασκευής και εξαγωγής του καφέ, καθώς και το φάσμα των μηχανών καφέ και των αξεσουάρ .

Αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Nespresso για την υψηλότερη ποιότητα και εξατομικευμένη δέσμευση προς κάθε πελάτη, οι επισκέπτες κατά τη Εκδήλωση Τύπου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα που ήταν δημιουργίες  με καφέ Nespresso , πού ετοίμασε ο καταξιωμένος Σέφ  Πρέσβης της Nespresso στην Κύπρο , κ. Πανίκος Χατζηττοφής .

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls