Οριακή άνοδος κερδών για τη Wal-Mart

Μικρή αύξηση κερδών κατά 2,8% ανακοίνωσε η Wal-Mart Stores Inc. για το γ΄ τρίμηνο, ενώ και τα έσοδα ενισχύθηκαν αν και δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου η Wal-Mart ανακοίνωσε κέρδη 3,74 δισ. δολ. ή 1,14 δολ. ανά μετοχή από κέρδη 3,64 δισ. δολ. ή 1,08 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα. Το guidance που είχε δώσει η εταιρεία τον περασμένο Αύγουστο τοποθετούσε τα κέρδη μεταξύ 1,11 δολ. και 1,16 δολ. ανά μετοχή.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 1,7% στα 115,69 δισ. δολ. χάνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που τα τοποθετούσαν στα 116,81 δισ. δολ. σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής στον κόσμο προσδιόρισε περαιτέρω το guidance για τα κέρδη στο σύνολο του έτους στα 5,11 δολ. με 5,21 δολ. ανά μετοχή από την προηγούμενη εκτίμηση για κέρδη μεταξύ 5,10 δολ. με 5,30 δολ. ανά μετοχή.

Για το τρέχον τρίμηνο η Wal-Mart αναμένει τα κέρδη να διαμορφωθούν μεταξύ 1,60 δολ. και 1,70 δολ. ανά μετοχή. Οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters τοποθετούσαν τα κέρδη στα 1,69 δολ. ανά μετοχή.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ