X¨Αδάμου: Όλοι ευχαριστημένοι με το ωράριο

Με τις αλλαγές στο ανανεωμένο διάταγμα για ελεύθερο ωράριο ικανοποιήθηκαν οι υπεραγορές και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου για να δουλεύουν ολόκληρη την εβδομάδα για αρκετές ώρες αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία και περίπτερα που διασφάλισαν το προϊόν τους.

Κάπως έτσι περιγράφει το νέο διάταγμα ο γενικός διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, Ανδρέας Χατζηαδάμου, ο οποίος παράλληλα σημειώνει: «Είναι μια συμφωνία που ικανοποιεί αιτήματα πολλών πλευρών και νομίζω θα δουλέψει. Στη συνέχεια θα πρέπει να δούμε πως το ελεύθερο ωράριο θα ρυθμιστεί ολόχρονα με σχετική νομοθεσία. Μέχρι τον Ιανουάριο θα πρέπει όλες οι πλευρές να κάτσουμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για να συμφωνήσουμε στο αναγκαίο για την αγορά νομοθέτημα».

Καταληκτικά ο γενικός διευθυντής τόνισε πως και μικρές υπεραγορές, μέλη του συνδέσμου, είναι ικανοποιημένες από το μέτρο αν και δεν λείπουν και κάποιες φωνές περί του αντιθέτου. «Έτσι γίνεται πάντα. Δεν μπορούν όλοι να είναι πάντα ικανοποιημένοι με όλες τις αποφάσεις. Η αγορά αλλάζει, οι ανάγκες του κόσμου επίσης και σταδιακά πρέπει να ακολουθούμε τις τάσεις».

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)