FMCGs: Ώρα για Συνεργασίες, Συνέργειες και Outsourcing

Οι επιχειρήσεις σήμερα διαπιστώνουν όλο και πιο πολύ ότι πρέπει να στηριχθούν στην αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα αναβαθμίζοντας τις μεθόδους τους προκειμένου να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους. Η αποτελεσματική οργάνωση και διοίκηση της ροής προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των logistics αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη σε μία παγκοσμιοποιημένη και δικτυωμένη οικονομία, όπου ο ανταγωνισμός όλο και δυναμώνει τόσο στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών σε ολόκληρη την επιχείρηση όσο και στην εξεύρεση εργαλείων που θα μειώσουν το κόστος των λειτουργικών εξόδων.

Είτε πρόκειται για βιομηχανίες – παραγωγούς και διανομείς fmcg είτε πρόκειται για εισαγωγείς – διανομείς, όλοι πρέπει να μετρήσουν και να επανεξετάσουν το μοντέλο supply chain που διατηρούν. Για πολλούς το 2013-2014 είναι χρονιές ορόσημο μιας και είναι αναγκασμένοι να κάνουν κάποιου είδους συνεργασίας στην εφοδιαστική τους αλυσίδα για να επιβιώσουν.  

Το 7ο Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics που διοργανώνουν η ΙΜΗ και η Planning, στις 21 Νοεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία, θα επιχειρήσει να δώσει πρακτικές λύσεις για το τι είδους συνεργασίες μπορούν να γίνουν. Με τη συμμετοχή πέραν των 300 εταιρειών προμηθευτών και διανομέων FMCGs θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα εφοδιαστικής αλυσίδας για προϊόντα ευρείας κατανάλωσης καθώς και παραδείγματα τέτοιων συνεργασιών από Κύπρο και Ελλάδα.  

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε επιχειρηματίες, σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από εταιρείες παραγωγής και διανομής προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs).

Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στις πιο κάτω κατηγορίες:
•    Οργάνωση - εξοπλισμός – αποθήκευση
•    Τεχνολογίες πληροφορικής & τηλεματικής
•    Συσκευασία
•    Ανακύκλωση
•    Επεξεργασία και μεταποίηση προϊόντων
•    Αυτοματισμοί και γραμμές παραγωγής
•    Αποθηκευτικός-βιομηχανικός εξοπλισμός
•    Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών
•    Εξοπλισμός επαγγελματικών οχημάτων
•    Εταιρείες μεταφορών

Δηλώστε συμμετοχή τώρα ως εκθέτης στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των μεγαλύτερων εταιρειών προμηθευτών και διανομέων FMCGs!!!

Οργάνωση: ΙΜΗ και Planning. Χορηγοί: PwC Κύπρου και Powersoft Computer Solutions Ltd. Χορηγός Εταιρικής Ένδυσης: Voici La Mode Ltd: Αντιπρόσωπος Marks and Spencer Stores Λευκωσίας. Υποστηρικτής: Supply Chain Institute Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls