Καποδίστριας: Φθηνά ελαστικά με κουπόνια

INBusinessNews  03/09/2013 07:32
Καποδίστριας: Φθηνά ελαστικά με κουπόνια

Καποδίστριας: Φθηνά ελαστικά με κουπόνια

INBusinessNews  03/09/2013 07:32

Έναν πρωτότυπο τρόπο πώλησης ελαστικών εισήγαγε στην αγορά η εταιρεία Καποδίστριας, που ειδικεύεται στις εισαγωγές εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία που μεταξύ άλλων εισάγει στην Κύπρο τα ελαστικά Sailun, τα οποία πωλούνται απευθείας από τον εισαγωγέα Καποδίστρια στους καταναλωτές με την προσφερόμενη τιμή να είναι σαφώς χαμηλότερη προς όφελος του κόσμου.

Μάλιστα η εταιρεία μέσω συμφωνιών που έκανε με καταστήματα πώλησης και εφαρμογής ελαστικών δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν από τα γραφεία του ομίλου Καποδίστριας κουπόνια τα οποία αντιστοιχούν στην αξία των ελαστικών που επιθυμούν για το όχημά τους. Στη συνέχεια ο καταναλωτής σε κάποιο συνεργάτη της εταιρείας ανταλλάζει το κουπόνι που εξασφάλισε με τα ελαστικά της αρεσκείας του, τα οποία τοποθετούνται από τον συνεργάτη της εταιρείας Καποδίστριας ενώ προσφέρεται και δωρεάν ζυγοστάθμιση του οχήματος.

«Είναι μια δική μας ιδέα που είχαμε και εφαρμόσαμε από την αρχή ως το τέλος, με πολύ καλά αποτελέσματα κατά τις πρώτες εβδομάδες υλοποίησής της» τα λόγια του Κωνσταντίνου Καποδίστρια για την πρωτότυπη ιδέα πώλησης ελαστικών στην κυπριακή αγορά.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας