Tο ιταλικό brand Imperial έρχεται στη Λάρνακα

Τη γνωστή ιταλική φίρμα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης Imperial εισάγει στην Κύπρο με το σύστημα franchise η εταιρεία Αντρέας Δημητρίου Δερμάτινα Είδη Λτδ.

Πρόκειται για ένα ιταλικό brand  που διαθέτει χαμηλές τιμές και θα ανοίξει τη νέα σεζόν στη Λάρνακα, στην οδό Δ.Ν. Δημητρίου 17, στο υφιστάμενο κατάστημα Crocodile shows & accessories Tsakiris Malas. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Αντρέας Δημητρίου, το brand Imperial θα στεγαστεί στο υφιστάμενο κατάστημα Crocodile Tsakiris Malas, που ήταν το πρώτο που άνοιξε η εταιρεία το 1995. «Μεταφέραμε το κατάστημα Crocodile σε μεγάλο κατάστημα ακριβώς απέναντι, σε μια επένδυση, η ανακαίνιση της οποίας στοίχισε μισό εκατομμύριο ευρώ», ανέφερε. Σημείωσε ότι περιλαμβάνει 25 μέτρα βιτρίνα και ήδη, ο κόσμος το επισκέπτεται. «Μάλιστα, τώρα κάνουμε εκκαθάριση €9 - €39», τόνισε.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος, η εταιρεία κλείνει το κατάστημα Crocodile Tsakiris Malas στην οδό Μνασιάδου στη Λευκωσία, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο άλλο κατάστημα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη. «Μειώνουμε τα έξοδά μας λόγω της οικονομικής κρίσης από τη στιγμή που τα δύο καταστήματα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο», επισήμανε.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Αντρέας Δημητρίου Δερμάτινα Είδη Λτδ διαθέτει εννιά καταστήματα παγκύπρια Crocodile Tsakiris Malas, τρία στη Λάρνακα, τέσσερα στη Λευκωσία, ένα στη Λεμεσό κι ένα στην Πάφο. Μετεξυ άλλων αντιπροσωπεύει τα γνωστά brands Tsakiris Malas, Tommy Hilfiger, Exe, DKNY, Fifth Avenue και άλλα.
 
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών