Νέο ρεκόρ πωλήσεων της Hyundai τον Ιούνιο

Αύξηση 2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012 σημείωσε φέτος τον Ιούνιο και το πρώτο εξάμηνο του 2013 η Hyundai Motors America. Όπως ανακοίνωσε συνολικά, διατέθηκαν 65.007 αυτοκίνητα τον Ιούνιο.
 
Οι πωλήσεις εξαμηνίας παρουσίασαν αύξηση 1% με τα αποτελέσματα να αφήνουν εξαιρετικά ικανοποιημένη τη διεύθυνση της εταιρείας. Το καλοκαίρι έφερε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις, παράλληλα και με τη διάθεση ικανοποιητικού αριθμού αυτοκινήτων από την παραγωγή. Σημαντική συμβολή στην αύξηση των πωλήσεων είχαν και οι βραβεύσεις της Hyundai, όπως εκείνη του Genesis ως το Καλύτερο Μεσαίου Μεγέθους Πολυτελείας από την έρευνα Initial Quality των J.D. Power and Associates και του νέου Santa Fe ως το Καλύτερο Οικογενειακό SUV 2013 από το περιοδικό Automobile.
 
Ο ανώτερος ετελεστικός σύμβουλος της Hyundai Motors America, John Krafcik, δήλωσε σχετικά ότι οι πωλήσεις ανέβηκαν λόγω της μεγιστοποίησης της απόδοσης παραγωγής όλων των μονάδων της εταιρείας. Τόνισε επίσης, ότι το ειδικό πρόγραμμα Hyundai Assurance Connected Care, που διατίθεται τώρα δωρεάν για τα πρώτα τρία χρόνια μετά την αγορά, είχε τη δική του σημασία για τους αγοραστές.
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ