Lifepharma: Αντιπρόσωπος Complan στην Κύπρο

Η εταιρεία Lifepharma (Z.A.M.) Ltd., μέλος του Ομίλου Εταιρειών MSJ, ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Complan στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή ακολουθεί την εξαγορά του Complan διεθνώς από την Nutricia Advanced Medical Nutrition, εμπλουτίζοντας το φάσμα προϊόντων της Nutricia Advanced Medical Nutrition στην Κυπριακή αγορά, που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Lifepharma (Z.A.M.) Ltd.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το Complan αποτελεί τον ιδανικό τρόπο παροχής επιπλέον διατροφής σε περιπτώσεις όπου υπάρχει μείωση της όρεξης. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, από μικρά παιδιά, παιδιά σχολικής ηλικίας και φοιτητές, μέχρι έγκυες γυναίκες, μητέρες, πατέρες, καθώς και ηλικιωμένα άτομα. Παρέχοντάς σας τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες όταν δεν έχετε όρεξη επειδή αναρρώνετε από μία ασθένεια, αισθάνεστε άγχος, είστε έγκυος, εμπλέκεστε σε σπορ ή απλά δεν έχετε όρεξη για ένα πλήρες γεύμα, το  Complan μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε επιπλέον θρεπτικά συστατικά εκεί που παλεύετε να τρώτε όσο το δυνατό πιο φυσιολογικά. Το Complan είναι επίσης κατάλληλο για οποιοδήποτε άτομο ακολουθεί μια διατροφή χωρίς γλουτένη.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργιάδης, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nutricia Advanced Medical Nutrition στην Κύπρο, δήλωσε: «Όλοι έχουμε τις μέρες μας που δεν έχουμε όρεξη να φάμε όσο τρώμε συνήθως. Αυτό μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, όπως το να είμαστε άρρωστοι, αγχωμένοι, ή απλά να μην έχουμε την όρεξη που είχαμε παλιά. Είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας και να εξακολουθείτε να εξασφαλίζετε μια καλή ισορροπία θρεπτικών ουσιών στη διατροφή σας. Το Complan μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση στη διατροφή σας σε τέτοιες μέρες».
 

Δειτε Επισης

Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού