Οnline αγορές από την εταιρεία Stephanis

INBusinessNews  18/06/2013 09:26
Οnline αγορές από την εταιρεία Stephanis

Οnline αγορές από την εταιρεία Stephanis

INBusinessNews  18/06/2013 09:26
Τις online αγορές ξεκίνησε από την 1η Ιουνίου η εταιρεία A.Stephanis & Co Ltd, σε μια προσπάθεια να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες στον καταναλωτή.
 
Όπως τόνισε η marketing manager της εταιρείας Σόφη Στεφανή, ο καταναλωτής προτιμά πλέον να ψωνίζει από το σπίτι ή το γραφείο, οπότε η εταιρεία ανταποκρίνεται πλέον στην ανάγκη αυτή. «Οι τρόποι παράδοσης χωρίζονται σε τρεις», είπε κι εξήγησε: «Μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του στο χώρο του, από οποιοδήποτε κατάστημα Στεφανή, αλλά και σε υποκατάστημα ACS, ενώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση παράδοσης αν το ποσό είναι 30 ευρώ και άνω».
 
Τόνισε ακόμα, ότι ο πελάτης έχει την ευκαιρία αν είναι κάτοχος της My Stephanis card να επωφελείται από τις εκπτώσεις αγοράζοντας είτε από τα καταστήματα είτε online από την ιστοσελίδα. «Τέλος, έχει και την επιλογή να παραλάβει έτοιμη την παραγγελία του τυλιγμένη ως δώρο», πρόσθεσε.
 
Σε μια νέα below the line ενέργεια η εταιρεία πραγματοποιεί από τις 5 Ιουνίου, ένα διαγωνισμό on line και μάλιστα με μεγάλη, όπως είπε η κ. Στεφανή, ανταπόκριση. «Η προσπάθειά μας είναι συνεχής για να προσφέρουμε στους πελάτες μας κίνητρα με ειδικές εκπτώσεις σε ενδιαφέροντα προϊόντα ή  μοναδικούς διαγωνισμούς και να διατηρούμε ψηλά το ενδιαφέρον των πελατών στα καταστήματα μας και στην ιστοσελίδα μας», κατέληξε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας