Λιανεμπόριο: Οι νικητές της κρίσης

INBusinessNews  25/04/2013 09:08
Λιανεμπόριο: Οι νικητές της κρίσης

Λιανεμπόριο: Οι νικητές της κρίσης

INBusinessNews  25/04/2013 09:08

10ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου: Ποιοι ελίσσονται σωστά και ποιες οι έξυπνες στρατηγικές κινήσεις


Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα νέα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην την πραγματικότητα του κάθε εμπορικού τομέα στην Κύπρο, αλλά και γενικότερα σε όλη την Ευρώπη.
Τι είναι, όμως, αυτό που πραγματικά αλλάζει;

Στο 10ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου φιλοξενείται, μεταξύ άλλων, και μια παρουσίαση από τον Χρήστο Τσεντεμεΐδη, διευθυντή πωλήσεων & trade marketing της Johnson & Johnson Ελλάδος.

Ο κ.  Τσεντεμεΐδης υπερθεματίζει στην παρουσίασή του ότι μπορεί να υπάρξουν νικητές στην κρίση! Και εξηγεί: Οι πλείστοι επηρεαζόμενοι επιλέγουν να εστιάζουν την προσοχή τους στη μείωση της κατανάλωσης και στην αρνητική πορεία όλων των δεικτών. Επιλέγουν ως μόνη λύση τη μείωση των τιμών και των εξόδων, όπως και την αύξηση των προσφορών.
Είναι, όμως, αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση που προκύπτει από την κρίση; Ή μήπως επιλέγουμε τις πιο προφανείς λύσεις και αφήνουμε το πρόβλημα να υφίσταται και να διογκώνεται σε βάθος χρόνου;  
Ο κ. Τσεντεμεΐδης υποστηρίζει ότι το μόνο που αλλάζει σε συνθήκες οικονομικής ανέχειας είναι η καταναλωτική και αγοραστική συνήθεια. Ως εκ τούτου νικητές της κρίσης θα είναι αυτοί που ερμηνεύουν καλύτερα τις αλλαγές αυτές και εστιάζουν στο να τις καλύπτουν με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Το συνέδριο

Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.  
Οργανωτής: ΙΜΗ. Χορηγοί: JCC Payments Ltd, So Easy Stores Ltd, Powersoft Computer Solutions Ltd. Χορηγοί επικοινωνίας: In Business Daily Newsletter, το περιοδικό IΝ Business, η τηλεόραση Sigma και το Sigmalive portal. Στηρίζει το Ξενοδοχείο Electra Hotel & Resort. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Συνδέσμου Υπεραγορών και του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας