Ολέαστρο: Και στο εξωτερικό το βιολογικό λάδι

Με εξαγωγές βιολογικού ελαιόλαδου σε Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία και Ολλανδία, έχει προχωρήσει η εταιρεία Oleastro Enterprises Ltd. Σύμφωνα με τη διευθύντρια Λίνα Έλληνα γίνονται ήδη κι επαφές για εξαγωγές στη Ρωσία.


Η κ. Έλληνα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία της εταιρείας, που περιλαμβάνει το θεματικό πάρκο της Ελιάς, δεδομένων των συνθηκών της οικονομικής κρίσης. Η πιο πρόσφατη μάλιστα, προωθητική ενέργεια της εταιρείας, αφορά στην τοποθέτηση κουπονιών, πάνω στα μπουκάλια του βιολογικού ελαιόλαδου στις υπεραγορές, τα οποία εξαργυρώνονται στο πάρκο. «Με την είσοδο της Άνοιξης, το Ολέαστρο είναι μια καλή ευκαιρία για εκδρομή, όπου ο κόσμος μπορεί να εξαργυρώσει τα κουπόνια του για ένα καφέ ή φαγητό και παράλληλα να ενημερωθεί για την ελιά και τα προϊόντα της. Με τον τρόπο αυτό ενδυναμώνουμε και την οικολογική συνείδηση», σημείωσε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι το βιολογικό λάδι Ολέαστρο διατίθεται παγκύπρια σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές.

Το θεματικό πάρκο της ελιάς όπως είπε, δέχεται καθημερινά επισκέψεις ντόπιων και τουριστών. «Έχουμε συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες για οργανωμένες επισκέψεις, με ξενοδοχεία, οργανωμένα σύνολα, σχολεία και την ντόπια αγορά», τόνισε η κ. Έλληνα.


Σκοπός της εταιρείας είναι να προωθεί τον πολιτισμό, την ελιά μ’ ένα φιλικό περιβαλλοντικό τρόπο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και περιλαμβάνει μουσείο, κατάστημα με προϊόντα της ελιάς, κέντρο επισκεπτών, οικολογικό μύλο και κέντρο εμφιάλωσης και αποθήκευσης. Το 2006 οι ιδιοκτήτες Αντρέας και Λίνα Έλληνα επεκτάθηκαν με τη δημιουργία του θεματικού πάρκου, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες θεματικές ενότητες με ιστορία 60.000 χρόνων.

 

Δειτε Επισης

Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης