CREDIN- Morfat στον Όμιλο ΜPΜ

Την αντιπροσωπεία των προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Credin και Morfat, ανέλαβε από τις αρχές του Γενάρη, η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΜPΜ, CheeselineLtd.

Τα προϊόντα αυτά διανέμονται εδώ και πολλά στην κυπριακή αγορά- η Credin για επαγγελματικούς σκοπούς, σε ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία και η Morfat στο λιανικό εμπόριο για οικιακή χρήση.

Η Κρεντίν Ελλάς Α.Ε είναι ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1968 από τον όμιλο εταιρειών Μπερτζελέτος σε συνεργασία με τη δανέζικη εταιρεία Palsgaard Industri A/S. Σήμερα, παράγει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για επαγγελματική και οικιακή χρήση, τα οποία ελέγχονται στα σύγχρονα εργαστήρια του ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό συσκευασμένο προϊόν.

Μερικές από τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει είναι: Μίγματα & βελτιωτικά ζαχαροπλαστικής αλεύρου, μίγματα για κρέμες, για ζαχαροπλαστική, σοκολάτες, διακοσμητικά σοκολάτας, πραλίνες, παρασκευάσματα φρούτων, φυτική & ζωϊκή σαντιγύ, μαγιά νωπή και ξηρή, προζύμι και άλλα.


 

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου