Ορφανίδης: Θετικοί οι εργαζόμενοι στο σχέδιο διάσωσης

INBusinessNews  08/01/2013 08:51
Ορφανίδης: Θετικοί οι εργαζόμενοι στο σχέδιο διάσωσης

Ορφανίδης: Θετικοί οι εργαζόμενοι στο σχέδιο διάσωσης

INBusinessNews  08/01/2013 08:51

Aνακοίνωση με θετική ματιά απέναντι στις εξελίξεις που προωθούνται για διάσωση της εταιρείας Ορφανίδη, μέσω του σχεδίου "Νέα Εποχή Ορφανίδης" εξέδωσαν οι υπάλληλοι στις υπεραγορές. Τονίζουν πως με το σχέδιο διάσωσης σώζονται και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, ενώ αναφέρουν ότι μετά από μήνες αβεβαιότητας ξεπροβάλλει πλέον μια θετική προοπτική. Μάλιστα οι εργαζόμενοι στις υπεραγορές Ορφανίδη καλούν τις τράπεζες και ειδικά τη Λαϊκή για στήριξη της εταιρείας.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στις υπεραγορές Ορφανίδη
Νέα, πιο αισιόδοξη μέρα ανατέλλει για τις υπεραγορές, για μας και τις οικογένειες μας.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας με μόνο βέβαιο το φάσμα της ανεργίας τώρα διαφαίνεται μια προοπτική βιώσιμη και άμεσα εφαρμόσιμη.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβαν προμηθευτές των Υπεραγορών μας με την επωνυμία “Νέα Εποχή Ορφανίδης” (Ν.Ε.Ο.) εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών μας. Το νέο καθεστώς διαχείρισης της εταιρείας μας δημιουργεί πρωτόγνωρα υγιείς σχέσεις στο λιανικό εμπόριο, αποκαθιστά το αίσθημα εμπιστοσύνης και συναγωνισμού μεταξύ Υπεραγορών και Προμηθευτών και πάνω απ’όλα σώζει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Καλούμε τις τράπεζες και ιδιαίτερα τη Λαϊκή Τράπεζα ως την κύρια χρηματοπιστωτική στήριξη των Υπεραγορών Ορφανίδης να ανταποκριθεί θετικά και άμεσα στη νέα  αυτή προοπτική. Οι πελάτες μας, μας περιμένουν και θέλουν να δουν τα ράφια μας και πάλι γεμάτα.

Τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Να εξυπηρετούμε με κέφι τους χιλιάδες πελάτες μας. Τώρα έχουμε ευκαιρία να πετύχουμε. Θα την αξιοποιήσουμε!
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας