Καποδίστριας: Εισάγει Semperit, Sailun

Στον τομέα των ελαστικών αποφάσισε να επεκταθεί πρόσφατα η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, σε μια προσπάθεια να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη σειρά και περισσότερες επιλογές στα προϊόντα αυτοκινήτου. 

Η γνωστή αυστριακή μάρκα SEMPERIT, προϊόν του Γερμανικού κολοσσού Continental AG, εξηγείται σε ανακοίνωση, προσφέρει πληθώρα επιλογών από ελαστικά για όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα, τόσο σαλούν όσο και σπορ, καθώς επίσης και για φορτηγά. 

«Η άριστη ποιότητα των ελαστικών SEMPERIT, που κατασκευάζονται στα διάφορα εργοστάσια της Continental  σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, εγγυούνται γερό κράτημα και ασφάλεια στο δρόμο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μια πιο οικονομική επιλογή για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, προσθέτει η εταιρεία, αποτελεί η SAILUN, χωρίς ωστόσο να μειώνεται ο βαθμός της ποιότητας και της οδικής ασφάλειας.  Η SAILUN είναι κινέζικης προέλευσης, από εργοστάσιο που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή ελαστικών, και που έδωσε δείγματα γραφής με άριστη παρουσία σε Καναδά, ΗΠΑ και Αυστραλία τα τελευταία 8 χρόνια.  Η SAILUN εισήλθε στην Ευρώπη επίσημα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2011 με το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών της γραφείων στην Αγγλία.

Τα ελαστικά SEMPERIT και SAILUN διατίθενται στα καταστήματα ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τις πόλεις, καθώς και επιλεγμένα συνεργεία ελαστικών. 
Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ δεν διαθέτει δικό της κέντρο εφαρμογής ελαστικών.  Όμως με κάθε αγορά ελαστικών, ο ιδιοκτήτης του οχήματος παίρνει δωρεάν εφαρμογή και ζυγοστάθμιση στο συνεργείο ελαστικών της δικής του προτίμησης.


 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ