Roger Federer ο νέος πρεσβευτής της MOET & CHANDON

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Σε μια από τις πιο συναρπαστικές συνεργασίες που σημειώθηκαν ποτέ ανάμεσα σε δύο παγκόσμια  σύμβολα, η Moët & Chandon με περηφάνια παρουσιάζει τον Roger Federer, ως τον νέο πρεσβευτή του Οίκου. Ο Roger Federer με τη λαμπερή αύρα των μεγάλων, τολμηρών επιτυχιών του και των κομψών του κινήσεων, είναι η τέλεια επιλογή για τη Moët & Chandon, το παγκόσμιο σύμβολο της επιτυχίας και του αιώνιου στυλ.

MOËT ΚΑΙ ROGER FEDERER: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Όπως και η Moët & Chandon, το διεθνούς φήμης ίνδαλμα του αθλητισμού και σύμβολο τρόπου ζωής, Roger Federer, ακτινοβολεί τόλμη, κομψότητα και γενναιοδωρία, τόσο στο γήπεδο του τένις και στο κόκκινο χαλί, όσο και στην προσφορά του στη διεθνή κοινότητα. Η Moët & Chandon, η πιο αγαπημένη σαμπάνια του κόσμου και ο Roger Federer, έχουν μια κοινή αξία - είναι άριστοι σε αυτό που κάνουν. Στο νέο του ρόλο ως πρεσβευτής του Οίκου, ο Federer θα πρωταγωνιστήσει στην προσεχή διαφημιστική καμπάνια, που με βεβαιότητα θα κάνει αίσθηση με το λανσάρισμά της τον Μάρτιο του 2013.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να είμαι πρεσβευτής της Moët & Chandon. Είναι μια πρόσκληση για να συμμετέχω σε μια πολύ λαμπερή παράδοση», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Roger Federer. «Η Moët & Chandon υπήρξε πάντα η σαμπάνια που καθόριζε τις διεθνείς τάσεις και νιώθω περήφανος που είμαι μέρος ενός brand  που είναι αφοσιωμένο  στην επιδίωξη της υπεροχής, όπως κι εγώ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

«Ο Roger Federer είναι η προσωποποίηση της αίγλης και της επιτυχίας, της μεγάλης γενναιοδωρίας και του τρομερού στυλ, αξίες που υπήρξαν το βασικό χαρακτηριστικό του οίκου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς μας ιστορίας», δήλωσε ο Stéphane Baschiera, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Moët & Chandon. «Ως η σαμπάνια της νίκης και ως ενθουσιώδεις υποστηρικτές των μεγαλύτερων τουρνουά τένις σε όλο τον κόσμο, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Roger Federer με τη χαρακτηριστική φιλοξενία της Moët & Chandon».

ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ MOЁT

Για τον εορτασμό μιας θρυλικής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο ζωντανούς θρύλους, μόνο ένας τρίτος ζωντανός θρύλος θα μπορούσε να απαθανατίσει το γεγονός. Ο  διάσημος φωτογράφος Patrick Demarchelier  φωτογράφισε για τη Moët & Chandon τον Roger Federer στο Παρίσι. Επιλεγμένος για το χαρακτηριστικό του στυλ, ο  Demarchelier απαθανατίζει την αρρενωπότητα και την αθλητική χάρη του Federer με εκθαμβωτικές εικόνες που ξεχωρίζουν για την κομψότητα, την τόλμη και τη γενναιοδωρία που έχουν κάνει διάσημη τη Moët & Chandon.

ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Moët & Chandon και ο Roger Federer, η Moët & Chandon και το τένις. Ο απόλυτος συνδυασμός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Roger Federer, ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών και ένας άνδρας με γενναιοδωρία και αθλητικό ήθος, είναι η ιδανικότερη  επιλογή για να πρεσβεύει την Moët & Chandon. Ως ενεργός χορηγός των μεγαλύτερων παγκόσμιων τουρνουά, ο Οίκος στηρίζει την υπεροχή στο τένις και είναι η επίσημη σαμπάνια -ανάμεσα σ’ άλλα- του Διεθνούς Τουρνουά ATP και των τελικών του Διεθνούς Τουρνουά ATP, καθώς επίσης του Γαλλικού Open, του τουρνουά Masters της Σαγκάης και του Αμερικανικού Open.

Το τένις, το κατ’ εξοχήν άθλημα του αθλητικού ήθους, συνδυάζει την επιδεξιότητα, τη δεξιοτεχνία και τη διάκριση με την απόλυτη ευχαρίστηση. Το τένις έχει να κάνει με την απόλυτη αναζήτηση της επιτυχίας και την υπεροχή επί του αντιπάλου, που κορυφώνεται με μια νίκη ικανή να συγκινήσει όσο λίγα άλλα αθλήματα. Η Moët & Chandon κάνει τη συγχαρητήρια πρόποσή της με ένα μεγαλοπρεπές αφιέρωμα στη νίκη, και ο Οίκος είναι περήφανος που είναι μέρος αυτού του εορτασμού.

Βρείτε το βίντεο που αποκαλύπτει τον Roger Federer ως τον νέο πρεσβευτή της Moët & Chandon στο www.youtube.com/moet, με ένα αποκλειστικό τραγούδι με την υπογραφή του Bob Sinclar, του πιο διάσημου παραγωγού μουσικής στον κόσμο.

Ανακαλύψτε τα λόγια του ίδιου του Roger Federer για τη νέα αυτή συνεργασία στην ιστοσελίδα  www.moet.com

Moët & Chandon
Η Moët & Chandon είναι η σαμπάνια της επιτυχίας και της αίγλης από το 1743. Γνωστή για τα επιτεύγματά της,  και το θρυλικό πρωτοποριακό της πνεύμα, η Moët & Chandon είναι ο Οίκος που έφερε τη σαμπάνια στον κόσμο. Συνώνυμη με τις πιο σεβαστές παραδόσεις και τις πιο μοντέρνες απολαύσεις, η Moët & Chandon γιορτάζει τις πιο θριαμβευτικές στιγμές της ζωής με μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία για σχεδόν 270 χρόνια.

Η κληρονομιά της Moët & Chandon έχει τις ρίζες της στην εκτίμηση των κοινών εορτασμών, στην επιδίωξη της επιτυχίας και της ποιότητας, όπως και της πρόκλησης. Είτε πρόκειται για εορτασμό προσωπικού αθλητικού επιτεύγματος είτε για χορηγία των πιο συναρπαστικών αθλητικών διαγωνισμών στον κόσμο, η Moët & Chandon είναι σύμβολο νίκης και επιτυχίας.
H σαμπάνια Moët & Chandon διανέμεται σε ολόκληρη την Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22 - 471111

www.moet.com
www.youtube.com/moet
www.facebook.com/moet

Δειτε Επισης

Συμφωνία σταθμός…Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για τη συλλογική σύμβαση
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»