Νέο ποτό βρώμης από την Kypropharm

Το νέο σουηδικό ποτό βρώμης, το Oatly Drink, εισήγαγε στην κυπριακή αγορά η εταιρεία Kypropharm Ltd.


Όπως ανέφερε η Sales & Marketing Manager της εταιρείας Χλόη Ιωάννου, πρόκειται για μια νέα συνεργασία που η εταιρεία έχει κάνει απευθείας με το ίδιο το εργοστάσιο παραγωγής του ποτού αυτού. Τα Oatly είναι ποτά, πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες, με όλα τα ωφελήματα της βρώμης που μπορεί να αντικαταστήσουν το γάλα για όσους ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για φυσική διατροφή. Γιατί είναι απαλλαγμένα από γαλακτοκομικές πρωτεΐνες, λακτόζη και σόγια και παρέχουν μία συμπληρωμένη σειρά από ποτά βρώμης για άτομα που θέλουν να τρέφονται υγιεινά.  Η βρώμη είναι ένα ευεργετικό τρόφιμο, το οποίο παρέχει στον οργανισμό ισορροπημένες πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικά ακόρεστα λιπαρά. Επίσης, περιέχει μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου και την καλή υγεία της καρδιάς.


Η Kypropharm επενδύει στον τομέα της υγιεινής διατροφής και στόχος της είναι να μεγαλώνει τη γκάμα της σ’ ότι αφορά τα προϊόντα που προσφέρει στην κυπριακή αγορά. Από τους τέσσερις κωδικούς που διαθέτει το προϊόν, η εταιρεία έχει εισάγει στην Κύπρο τους τρεις, αφήνοντας πίσω τη φρέσκια κρέμα. Έτσι, στην Κύπρο τώρα κυκλοφορούν τα: Oatly Oat Drink Enriched - Ποτό Βρώμης Εμπλουτισμένο, Oatly Oat Drink Organic - Οργανικό Ποτό Βρώμης και Oatly Oat Drink Chocolate - Ποτό Βρώμης με Σοκολάτα.


«Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, ο κόσμος γνωρίζει τη βρώμη και τα οφέλη της κι ενδιαφέρεται για τη διατροφή του, ενώ παράλληλα, πιστεύουμε στη λογική κι ελκυστική τιμή, στην οποία προσφέρεται το Oatly», κατέληξε η κ. Ιωάννου.

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά