Aphrodite Delights: Ένας «γλυκός» σταθμός στη Γεροσκήπου

• Χώρος Υποδοχής Φιλοξενουμένων για το Λουκούμι Γεροσκήπου και άλλα παραδοσιακά εδέσματα
• Νέα συμφωνία για διανομή
• Κατοχύρωση της Κουφέτας Αμυγδάλου Γεροσκήπου

Ένα νέο χώρο υποδοχής φιλοξενουμένων εγκαινίασε την άνοιξη η εταιρεία Aphrodite Delights Ltd στους χώρους του νέου εργοστασίου της στη Γεροσκήπου.


Τον συγκεκριμένο χώρο επισκέπτονται καθημερινά τουρίστες, μαθητές από σχολεία και επίσημοι φιλοξενούμενοι Υπουργείων,  του ΚΟΤ και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα τώρα με την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Γαβριήλ ανέφερε ότι ο πρώτος όροφος του εργοστασίου διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθεί από ψηλά τη διαδικασία παραγωγής, ενώ προβάλλεται και οπτικοακουστικό υλικό με πληροφορίες που αφορούν στα προϊόντα και την περιοχή. Ταυτόχρονα ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει φρεσκοψημένα εδέσματα.


Η Aphrodite Delights συνεργάζεται για το σκοπό αυτό με διάφορους τουριστικούς οργανισμούς κι όπως τόνισε ο κ. Γαβριήλ, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. «Ιδιαίτερη θέρμη για τα προϊόντα δείχνουν οι Ρώσοι τουρίστες», σημείωσε. «Ο νέος αυτός χώρος αποτελεί πλέον ένα γλυκό σταθμό που δίδει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου και ιδιαίτερα της Πάφου», πρόσθεσε.


Εν μέσω οικονομικής κρίσης η εταιρεία έχει σημειώσει αύξηση στις πωλήσεις της ιδιαίτερα το 2012, ενώ για το 2013 προσβλέπει σε αύξηση των εξαγωγών της, λαμβάνοντας τα μηνύματα από τις πολλές συμμετοχές της σε διεθνείς εκθέσεις και την αναγνώριση που της προσέδωσε φέτος η κατοχύρωση της Κουφέτας Αμυγδάλου Γεροσκήπου ως προϊόν με Προστατευόμενη Γεωγραφική Περιοχή (ΠΓΕ) (Protected Geographical Indication (PGI). Ταυτόχρονα, το Λουκούμι Γεροσκήπου έχει ήδη, κατοχυρωθεί από τα τέλη του 2007. Τα δύο αυτά προϊόντα αποτελούν τα μοναδικά κυπριακά κατοχυρωμένα προϊόντα, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία και τιμή για την εταιρεία Aphrodite Delights.
«Είμαστε συνηθισμένοι στις δύσκολες εποχές, οπότε η κρίση δεν μας πτοεί. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζουμε τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες παραγωγικές μονάδες και προσβλέπουμε σε διάφορες συνεργασίες για να την αντιμετώπισή τους», είπε.


Επιπλέον, πρόσφατα προέκυψε νέα συμφωνία με την εταιρεία George Theodorou Trading για τη διανομή του προϊόντος στην τουριστική αγορά και παράλληλα συνεχίζεται η υφιστάμενη συνεργασία με το Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους για τη διανομή πάνω σε παγκύπρια βάση.


Ο κ. Γαβριήλ επισήμανε τέλος, ότι συνεχίζεται με αυξητική τάση η επαναφορά του Λουκουμιού Γεροσκήπου για τους γάμους.

 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών