Νέα μηχανή Nespresso U από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ

Τη νέα μηχανή Nespresso U παρουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.


Πρόκειται για μια καινοτομία που φέρει πρακτικό σχεδιασμό για τους λάτρεις του καφέ espresso, διαθέτει ευέλικτη μορφή, απόλυτη αυτοματοποίηση και οικολογική αντίληψη. Η ιδέα της Nespresso προ 25ετίας, για να επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργεί το τέλειο φλιτζάνι καφέ espresso στο σπίτι του, έχει τώρα απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Η μηχανή U προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής του.


Με ακόμη πιο εξελιγμένη τεχνολογία, με μίνιμαλ σχεδιασμό και καμπύλες, η U μπορεί να χωρέσει στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης κι είναι ευέλικτη σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Είναι η καφετιέρα που σχεδιάστηκε από τη Nespresso για να προσαρμοστεί σε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η μηχανή απομνημονεύει το αγαπημένο μέγεθος φλιτζανιού και την ποσότητα καφέ -Ristretto, Espresso ή Lungo, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να την προγραμματίζει κάθε φορά. Διαθέτει στρογγυλεμένη, ρυθμιζόμενη αποθήκευση νερού, η οποία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, σε όποιο σημείο βολεύει, αλλάζοντας σχήμα, ανάλογα με τη διάταξη του χώρου και των αναγκών του χρήστη. Ζεσταίνεται σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, έτσι ο καφές αρχίζει αμέσως, τη στιγμή που τοποθετείται η κάψουλα Nespresso και αβίαστα αρχίζει η διαδικασία εξαγωγής καφέ. Ο σχεδιασμός στο κάτω μέρος, καθιστά την U ιδανική, για να χωρέσει χαμηλά, μεσαία ή ψηλά δοχεία για τον καφέ.


Η U διαθέτει το βέλτιστο ενεργειακό προφίλ για την κατηγορία της. Πάνω από το 30%  της κατασκευής της αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά. Μεταφέρεται αυτόματα στη λειτουργία OFF μετά από εννιά λεπτά αδράνειας.

 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες