ΑΜΑΛΙΑ: Νέα Συνεργασία με την «Έρμη»

Με τα γλυκά και τις μαρμελάδες της Έρμης ξεκίνησε συνεργασία η εταιρεία παρασκευής και διανομής κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων, το Καφεκοπτείο ΑΜΑΛΙΑ.


Είναι γνωστές οι συνεργασίες του Καφεκοπτείου ΑΜΑΛΙΑ, που στόχο έχουν τη διατήρηση της κυπριακής παράδοσης και κουλτούρας στα τρόφιμα και ποτά. Η επιλογή των συνεργατών του γίνεται μετά από έρευνα και αφού διαπιστωθεί ότι ο συνεργάτης ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο για την παρασκευή των προϊόντων του, ώστε να συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία του Καφεκοπτείου.


Η εταιρεία παρασκευής παραδοσιακών γλυκών «Έρμη Α. Παπακυριακού Λτδ» είναι σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα που δραστηριοποιείται στην κοινότητα Αγίων Βαβατσινιάς κι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες  που δραστηριοποιείται στην περιοχή της ορεινής επαρχίας Λάρνακας.


Η ιδιοκτήτρια, κ. Έρμη Παπακυριακού ξεκίνησε να παρασκευάζει τις δικές της συνταγές γλυκών του κουταλιού στην κουζίνα του σπιτιού της, με αφορμή την τεράστια παραγωγή φρούτων στα δικά της χωράφια. Σιγά- σιγά, η μεγάλη ζήτηση των γλυκών της, την οδήγησε το 2005, στη δημιουργία της βιοτεχνικής της μονάδας, η οποία και λειτουργεί με βάση όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Σήμερα, η βιοτεχνία κατέχει Πιστοποιητικό  Ελέγχου Ποιότητας  ISO22000 HACCP, ενώ ως  βιοτεχνία, έχει βραβευτεί με το 1ο βραβείο από το τμήμα Γεωργίας το 2007, στο πλαίσιο της Αγροτικής Έκθεσης που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.


 Σήμερα, παρασκευάζονται παραδοσιακά γλυκά σε 40 διαφορετικά είδη, που διατίθενται σε μπουκάλες 1300 γρ., 900 γρ., 450 γρ. και σε αμφορείς 700 και 400 γρ., καθώς και σπιτικές μαρμελάδες σε μπουκαλάκια των 400 γρ..


Κύριο μέλημα της εταιρείας «Έρμη Α. Παπακυριακού Λτδ» είναι τα γλυκά να είναι αγνά, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες, ακολουθώντας πάντα τις παραδοσιακές συνταγές. Διαθέτει επίσης, κεραστικά και μπομπονιέρες για γάμους και βαφτίσεις σε εμφάνταστα σχέδια που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.


Τα προϊόντα της «Έρμης» διατίθενται στις αγορές της Κύπρου, αλλά και στο εξωτερικό.


 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ