Δύο νέες συνεργασίες για την Chrikar Trading

Με δύο νέες συνεργασίες διευρύνθηκε η γκάμα πελατών της εταιρείας διανομής Chrikar Trading Co Ltd. Πρόκειται για τις εταιρείες Katerina Home Made Sweets Ltd και Μέλι Αττικής, συνεργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον sales manager Retail της εταιρείας Βασίλη Βερζανλή, οι συνεργασίες περιλαμβάνουν την παγκύπρια διανομή, τη διεύρυνση του πελατολογίου, την ανάπτυξη των πωλήσεων και οτιδήποτε έχει σχέση με το brand name της κάθε εταιρείας.

«Είμαστε ευέλικτοι και ανταποκρινόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας», τόνισε, «κι απευθυνόμαστε σε όλη την αγορά. Επιπλέον, εισάγουμε από το εξωτερικό πρώτες ύλες, τις οποίες κι εμπορευόμαστε, για παράδειγμα, πωλούμε σε αρτοζαχαροπλαστεία πρώτες ύλες όπως μαγιά ή ζάχαρη», είπε.

Εν καιρώ κρίσης η εταιρεία Chrikar Trading Co Ltd συνεχίζει να ερευνά και να αξιολογεί τα δεδομένα της αγοράς για την εξεύρευση νέων πελατών. Όπως επισήμανε ο κ. Βερζανλής λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψη η αλλαγή στη συμπεριφορά του καταναλωτή, η στροφή του προς πιο οικονομικά- φθηνά προϊόντα. «Ο καταναλωτής αγοράζει συνειδητά κι ελεγχόμενα κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέπουμε», ανέφερε. Οπότε, η Chrikar Trading, βλέποντας τον ανταγωνισμό και την κοινωνικοοικονομική αλλαγή, έχει αναγκαστικά προβεί σε μειώσεις τιμών των προϊόντων που εμπορεύεται.

Η εταιρεία διανομής Chrikar Trading Co Ltd ιδρύθηκε το 1960. Το 70% ανήκει στην εταιρεία White Knight (η οποία ανήκει στον όμιλο της Sharelink) και το 30% στον γενικό διευθυντή της εταιρείας Γιώργο Κάρουλλα.
 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά