Η Galaxy μοιράζει δώρα

Με τέσσερις διαγωνισμούς συνεχίζει την επικοινωνίακή της καμπάνια η σοκολάτα GalaxyÒ στο facebook.com/GalaxyCyprus: Passion for Shopping, Passion for Technology, Passion for Fashion και Passion for Travel!

Οι διαγωνισμοί θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο, με πρώτο διαγωνισμό τον Passion for Shopping που τρέχει από τις 15 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. H GalaxyÒ θα επιβραβρεύσει το νικητή αυτού του διαγωνισμού με μια προπληρωμένη κάρτα €500 για ψώνια. Επόμενος διαγωνισμός θα είναι ο Passion for Technology, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, με το νικητή να λαμβάνει το νέο επίτευγμα της Apple, το iPad!

Ο διαγωνισμός Passion for Fashion θα έχει διάρκεια από τις 15 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου με δώρο μια μέρα στα καταστήματα με personal stylist και δωροεπιταγή €500. Παράλληλα, στο Passion for Travel με διάρκεια από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, ο νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στην Αθήνα με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή πληρωμένα.

Αν και ο κάθε διαγωνισμός είναι βασισμένος σε διαφορετικό πάθος, όλοι οι διαγωνισμοί είναι βασισμένοι στην ίδια ιδέα: Οι χρήστες του Facebook θα πρέπει αρχικά να κάνουν like τη σελίδα της GalaxyÒ στο Facebook και έπειτα να βγάλουν μια φωτογραφία που να επικοινωνεί το πάθος τους για GalaxyÒ και το πάθος τους για τον εκάστοτε διαγωνισμό. Έπειτα, μοιράζονται τη φωτογραφία τους με τους φίλους τους για να λάβουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν. Ο χρήστης με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίζει ένα μεγάλο δώρο.


 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe