Splash Water: Απέσυρε προληπτικά προϊόντα Λουξ

Μετά από αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών της λεμονάδας Λουξ, η εταιρεία εισαγωγής και διανομής της στην Κύπρο, P.C. Splash Water Public Company Ltd, απέσυρε το προϊόν.


Με ανακοινώσεις της στον Τύπου, η εταιρεία τονίζει ότι παρατηρήθηκαν μεμονωμένα περιστατικά για το σχετικό θέμα, γι’ αυτό και προέβη σε προληπτική απόσυρση των προϊόντων λεμονάδας Λουξ συσκευασία 33 ml με ημερομηνία λήξης 10-1-13 και 8-2-2013.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σε συνέχεια του δελτίο Τύπου της ΕΦΕΤ στις 26/10/2012, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας P.C. Splash Water Public Company Ltd, εισαγωγείς και διανομείς των προϊόντων Λουξ Μαρλαφέκας Α.Β.Ε.Ε. αμέσως μόλις πληροφορήθηκε από την εν λόγω Υπηρεσία κάποια μεμονωμένα περιστατικά για το σχετικό θέμα, προβαίνει σε προληπτική απόσυρση των πιο κάτω προϊόντων λεμονάδας Λουξ συσκευασία 33 ml με ημερομηνία λήξης 10-1-13 και 8-2-2013, μετά από διαπίστωση αλλοίωσης των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.


Η ενέργεια αυτή από τη μεριά μας είναι η πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεί για εμάς ζήτημα ηθικής τάξεως και μέγιστης υποχρέωσης, προκειμένου να μην κλονιστεί σε καμία περίπτωση η εμπιστοσύνη που μας περιβάλλει ο κάθε ένας ξεχωριστός και σημαντικός για εμάς, πελάτης μας.


Παρόλο ότι το όλο θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία, αφού και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το πρόβλημα αφορά μόνο τη γεύση και την οσμή. Τονίζουμε ότι η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ αυτή απόσυρση ξεκίνησε με πρωτοβουλία μας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για λόγους προστασίας της ποιότητας των προϊόντων μας και της φήμης της εταιρείας μας, αλλά και κυρίως επειδή δεκαετίες τώρα έχουμε αποδείξει ότι διατηρούμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους καταναλωτές μας.


Όπως όλοι γνωρίζετε η Λουξ είναι μία ελληνική επιχείρηση που για 62 χρόνια τώρα, παρασκευάζει και διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Θέλουμε να διερευνήσουμε σε βάθος τα μεμονωμένα αυτά περιστατικά και για αυτό το λόγο προβαίνουμε στη σχετική απόσυρση.


Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε μια ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και καλούμε όσους καταναλωτές μας έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να το επιστρέψουν στο σημείο αγοράς του, προκειμένου να το αντικαταστήσουν.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση προέβη για το ίδιο θέμα η εταιρεία «Jumbo Trading Ltd», η οποία καλεί το καταναλωτικό κοινό να επιστρέψει τα προϊόντα:
- Πορτοκαλάδα Λουξ συσκευασίας 330ml με ημερομηνία λήξεως 16/01/13, 20/01/13, 21/01/13 και 26/02/13.
- Λεμονάδα Λουξ συσκευασίας 330ml με ημερομηνία λήξεως 10/01/13, 15/01/13, 17/01/13, 08/02/13, 16/02/13 και 24/02/13.
Τηλ. Επικοινωνίας: 22468110

 

Δειτε Επισης

Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού