Η Unicars οδηγεί την Κύπρο στην ηλεκτροκίνηση

Έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που αποτελείται από 27 φορτιστές, καλύπτoντας γεωγραφικά τις περιοχές από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα και λανσάροντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα σημεία φόρτισης του δικτύου της στην Κύπρο, η Unicars κάνει την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο ομαλή και προσιτή για όλους!    

Η Unicars εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να οδηγεί τις εξελίξεις υλοποιώντας με συνέπεια την στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση. Εκτός από την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, την συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της αλλά και την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in hybrid αυτοκινήτων, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη πολλαπλών σημείων φόρτισης ανά το παγκύπριο και λανσάρει την πρώτη ψηφιακή εφαρμογή με τα σημεία φόρτισης της Unicars.

Η ηλεκτροκίνηση είναι το παρόν αλλά και το μέλλον της αυτοκίνησης. Η περαιτέρω προώθηση της περνάει μέσα από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στις υποδομές. Για τον σκοπό αυτό, η Unicars ανέλαβε εδώ και καιρό να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με την δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Έτσι αυτή την στιγμή υπάρχουν συνολικά 27 σημεία φόρτισης που καλύπτουν γεωγραφικά την Κύπρο από την πόλη Χρυσοχούς μέχρι την Αγία Νάπα παρέχοντας την δυνατότητα σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας, να φορτίσουν σε κεντρικά και προσβάσιμα στο κοινό σημεία των πόλεων. Το δίκτυο θα συνεχίσει να επεκτείνεται, και τα αμέσως επόμενα 4 σημεία φόρτισης αναμένεται να προστεθούν στην Επαρχία Λεμεσού μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου..  

Επιπροσθέτως, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πρώτο διαδραστικό ψηφιακό χάρτη με όλα τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης που δημιούργησε η Unicars. Στην διεύθυνση https://www.unicars.com/gr/chargermap.php , οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις διευθύνσεις που βρίσκονται τα σημεία φόρτισης, το είδος του φορτιστή, να υπολογίσουν την απόσταση, και να επιλέξουν να ενημερωθούν για τον τρόπο κατεύθυνσης προς το σημείο.

Η Unicars θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές «ηλεκτρικές» εμπειρίες στους πελάτες της οδηγώντας τις μοναδικές τους ιστορίες με επιτυχία!    

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024