Η OJO καινοτομεί με τα νέα OJO SMART Bluetooth 5.2 γυαλιά της

Δελτίο Τύπου  07/12/2022 10:09
Η OJO καινοτομεί με τα νέα OJO SMART Bluetooth 5.2 γυαλιά της

Η OJO καινοτομεί με τα νέα OJO SMART Bluetooth 5.2 γυαλιά της

Δελτίο Τύπου  07/12/2022 10:09

Η OJO Sun&glasses, γνωστή για την καινοτομία της και θέλοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα σε όλους εσάς που την έχετε αναδείξει σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες οπτικών στην Κύπρο και όχι μόνο, έχει αναπτύξει ένα νέο - έξυπνο - προϊόν, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Αυτή τη φορά, η OJO έχει δημιουργήσει τα OJO SMART GLASSES, που όχι μόνο προστατεύουν ποιοτικά τα μάτια μας, αλλά υπόσχονται μια αξέχαστη OJO εμπειρία! Τα νέα αυτά - έξυπνα - γυαλιά OJO, μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth, κάνοντας σας να απολαμβάνετε τη μουσική σας καθώς φοράτε τα γυαλιά σας ή και ακόμα να απαντάτε τις κλήσεις σας στο τηλέφωνο σας ή και ακόμα να ελέγχετε άλλες συσκευές . Επίσης, μπορεί να ενωθεί με Alexa, Siri ή οποιοδήποτε άλλο voice control. 

Τα νέα αυτά γυαλιά περιλαμβάνουν 2 στερεοφωνικά ηχεία (DUAL STEREO) υψηλής ποιότητας καθώς και μικρόφωνο, ενώ ο χειρισμός τους γίνεται ακόμη πιο εύκολος, χρησιμοποιώντας τους “touch” βραχίονες του!  Μπορεί να φορτιστεί πλήρως μόλις σε 10 λεπτά ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε χωρίς διακοπή για 7 ώρες.

Είναι κατασκευασμένα από τελευταίας τεχνολογίας υποαλλεργικό πλαστικό υψηλής ποιότητας (acetate), κάτι που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό. εύκολο στην εφαρμογή αλλά και εντυπωσιακό σε εμφάνιση και υφή. Ακόμη μπορείτε να αλλάξετε χρώμα φακών, ή και ακόμα να τα μετατρέψετε σε οπτικά γυαλιά, προσθέτοντας οπτικούς φακούς OJO UV420 BLUE BLOCK δωρεάν, αφού και εδώ ισχύει η OJO προσφορά 1+1 ΔΩΡΕΑΝ.

Τα OJO SMART GLASSES είναι ήδη διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα OJO σε 3 μοντέλα. Όσο γι αυτούς που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους online, τα OJO SMART GLASSES θα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα OJO www.ojosunglasses.com, όπου εκεί, έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε ψηφιακά στο πρόσωπό σας, μέσω της OJO Virtual Try-on εφαρμογής! Μπορείτε να τα αποκτήσετε στην τιμή των €259, με την OJO προσφορά 1+1 ΔΩΡΕΑΝ. 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα OJO SMART γυαλιά, ειδική θήκη προστασίας, 100% βαμβακερό πανάκι καθαρισμού και καλώδιο φόρτισης. Η εγγύηση του προϊόντος είναι δυο χρόνια.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας