Υπεραγορές Παπαντωνίου: Καθημερινές συναλλαγές σε χρόνο μηδέν

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου εντάσσουν συνεχώς νέες υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών, όπως την υπηρεσία EasyPay, το μηχάνημα COINBOX και την υπηρεσία ανάληψης μετρητών από τα ταμεία.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία EasyPay, ο καταναλωτής μπορεί να προβεί εύκολα και γρήγορα σε πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας, ανανέωση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πληρωμή προστίμων, σκύβαλα, οφειλές σε Δήμους, άδειες κυνηγίου, κλπ. Βασικός στόχος της κίνησης αυτής είναι η διευκόλυνση του κοινού και η άμεση εξυπηρέτησή του. Πλέον, στο περίπτερο οποιουδήποτε καταστήματος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής οφειλών άμεσα, εύκολα και γρήγορα!

Το μηχάνημα COINBOX, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να «επενδύσουν» έξυπνα τα κέρματά τους. Με το COINBOX μπορεί ο καθένας από εμάς, να μετατρέψει τα κέρματά του σε κουπόνια αγορών, τα οποία θα χρησιμοποιήσει στις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα εύκολα και απλά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αφού δεν χρειάζεται να διαχωρίσουν ή να μετρήσουν τα κέρματα τους, καθώς η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το μηχάνημα.

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάληψη μετρητών στα ταμεία των υπεραγορών μέχρι €100, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, απλά με τη mastercard ή τη visa τους. Αυτό θα διευκολύνει τους καταναλωτές στην καθημερινότητά τους, αφού δεν θα χρειάζεται να χάσουν χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις για να υλοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και να καλύψουν τις ανάγκες τους, σε μια μόνο διαδρομή!

Έτσι, ο κάθε καταναλωτής εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς μπορεί με μία επίσκεψη στις υπεραγορές Παπαντωνίου, μαζί με τα ψώνια του, να πραγματοποιήσει και άλλες δουλειές της καθημερινότητας!

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ