Γυαλιά τιτανίου OJO: Ό,τι πιο σύγχρονο σε οπτικό σκελετό

Τα γυαλιά τιτανίου θεωρούνται από πολλούς μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει κάποιος αν ψάχνει κάτι κομψό αλλά και ανθεκτικό. Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων και οπτικών OJO, σας παραθέτει τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων σκελετών μαζί με τα πιο κύρια χαρακτηριστικά τους, για να τα γνωρίσετε καλύτερα και να τα λάβετε σοβαρά υπόψη, για τα οπτικά γυαλιά σας.

Τιτάνιο… ένα υποαλλεργικό υλικό που δεν σκουριάζει

Εκτός από το κομψό κλασικό σχεδιασμό, οι σκελετοί τιτανίου OJO είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους πάσχουν από δερματικές αλλεργίες.  Το τιτάνιο, ως μέταλλο, είναι αδρανές και έτσι δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με το δέρμα, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για αυτούς που έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Παράλληλα, το τιτάνιο είναι ένα αδρανές μέταλλο, που δεν διαβρώνεται εύκολα αλλά ούτε και σκουριάζει, ακόμη και αν έρθει σε επαφή με νερό ή ακόμη και τη θάλασσα. Έτσι, το κάνει κατάλληλο για όσους επισκέπτονται συχνά τη θάλασσα με τα οπτικά τους, καθώς δεν πρόκειται να αλλοιωθούν ή να χαλάσουν.  

Τόσο ελαφριά… που δεν νιώθετε σχεδόν ότι τα φοράτε!

Για αρκετό κόσμο, τα γυαλιά τους, τους προκαλούν ημικρανίες ή και ακόμα συνεχείς πονοκεφάλους. Αυτό συμβαίνει, καθώς ο συγκεκριμένος σκελετός που έχουν επιλέξει είναι βαρύς ή γενικότερα δεν είναι άνετος. Από την άλλη, ένας σκελετός γυαλιών από τιτάνιο, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τέτοια προβλήματα, καθώς είναι εξαιρετικά ελαφρύς και εύκαμπτος, που θα ξεχάσετε σχεδόν ότι φοράτε γυαλιά.

Έξτρα ανθεκτικό υλικό

Εκτός από το ότι συγκεκριμένο υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι παράλληλα και ελαστικό. Έτσι, τα γυαλιά κατασκευασμένα από τιτάνιο καταφέρνουν να διατηρούν το σχήμα τους, ακόμη και αν υποστούν ταλαιπωρίες. Έτσι, είναι ιδανικά για άτομα τα οποία ο τρόπος ζωής τους ή η εργασία τους είναι έντονη και ψάχνουν κάτι ανθεκτικό, που δεν θα σπάσει και θα διατηρηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι κομψό και άνετο αλλά και υπο-αλλεργικό, τα γυαλιά από τιτάνιο είναι για εσάς η πιο ιδανική επιλογή.

Στα καταστήματα OJO και με τη βοήθεια των σύμβουλων πωλήσεων και οπτικών OJO, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της σειράς αυτής από τιτάνιο αλλά και από άλλα γυαλιά, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου