Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης και Αποθήκευσης Καυσίμων του ΤΕΠΑΚ στις εγκαταστάσεις της VTTV

Η VTT Vasiliko Ltd στηρίζει έμπρακτα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Διαχείριση/Αποθήκευση Καυσίμων και Λιπαντικών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, φιλοξενώντας εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους στους χώρους των εγκαταστάσεων της και πραγματοποιώντας σχετική παρουσίαση.

 

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2022 και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο 2022, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας και απευθύνεται σε αξιωματικούς που στελεχώνουν αρμόδια γραφεία των Σωμάτων που σχετίζονται με καύσιμα, λιπαντικά, γράσα κ.α. Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος,  ομάδα που απαρτιζόταν από 15 Αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς και 2 εκπαιδευτές του ΤΕΠΑΚ, επισκέφθηκε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού στο Βασιλικό, όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της εταιρείας και ξενάγηση στους χώρους από τον Operations Manager της VΤTV, κ. Λάμπρο Κυρλιτσιά, ο οποίος ταυτόχρονα ενημέρωσε εκτενώς τους εκπαιδευόμενους αναφορικά με τη διαχείριση/αποθήκευση καυσίμων.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Στη VTTV, αναγνωρίζουμε την αξία και σημασία της δια βίου μάθησης ως μια μορφή επένδυσης όχι μόνο για το άτομο αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό το επιμορφωτικό πρόγραμμα, μέρος του οποίου υλοποιείται στις εγκαταστάσεις μας, όπου οι Αξιωματικοί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαδικασίες ασφάλειας και διαχείρισης καυσίμων με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος – μια αρχή που διέπει όλους μας στην VTTV».

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας