Πρωταρχικό ρόλο αναλαμβάνουν τα Third Party Logistics

Πρωταρχική σημασία δίνουν οι εταιρείες στις εγκαταστάσεις τους, σε σημείο που πλέον η υποδομή μπορεί να θεωρηθεί ισάξια με του εξωτερικού. Σωστές εγκαταστάσεις 3PL βοηθούν στην εύκολη προσαρμογή ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Φυσικά, απαιτείται το σωστό υπόβαθρο, τεχνολογία, εξελιγμένα προγράμματα διαχείρισης αποθηκών, και σύγχρονα συστήματα δρομολόγησης και παρακολούθησης των διανομών. 

Τα Third Party Logistics είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ειδικά για τους οργανισμούς που έχουν ανάγκη από λύσεις αποθήκευσης και αποστολής για τους πωλητές, γεγονός που τους επιτρέπει να εστιάζουν μόνο στην ανάπτυξη του καταστήματός τους. Είναι μια αρκετά οικονομική μέθοδος που επιτρέπει στους λιανοπωλητές να μειώνουν τις τιμές αποστολής και να διασφαλίζουν την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων.

Όταν οι εταιρείες συνεργάζονται με έναν πάροχο 3PL, τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας από το εργοστάσιό απευθείας στην αποθήκη που διαχειρίζεται ο συνεργάτης 3PL. Μόλις ληφθεί το απόθεμα, η εταιρεία το καταγράφει στο λογισμικό διαχείρισης. Στη συνέχεια, μπορούν να προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών.

Μια εξαιρετική συζήτηση στρογγυλής τραπέζης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο 19ο Cyprus Grocery Retail Conference & Awards την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022. Εκεί όπου θα απαντηθεί το εξής καίριο ερώτημα: Πόσο χρήσιμο είναι τελικά το μοντέλο του 3PL logistics;

Το μοντέλο third party logistics έκανε δυναμικά την εμφάνιση του στην κυπριακή εφοδιαστική αλυσίδα τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πάνελ θα γίνει μία αποτίμηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του συγκεκριμένου μοντέλου και ποιο είναι το μέλλον του στην κυπριακή αγορά.

Τα μέλη του πάνελ θα είναι οι Λουκάς Ζουρίδης, Γενικός Διευθυντής των Υπεραγορών MAS, Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού, Logistics Manager στην Argosy Trading Company Ltd,  Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading Ltd,  Μικέλλης Χριστού, CEO της Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd και  Χρίστος Χριστούδιας, Διευθύνων Σύμβουλος της Christoudias Logistics.

Τα καίρια ζητήματα του κλάδου

Κορυφαία στελέχη από την κυπριακή αγορά, όπως οι πιο πάνω καθώς και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα καταφθάσουν στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia για να τοποθετηθούν σε καίρια θέματα που απασχολούν τη βιομηχανία. 

Ενημερωθείτε από καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς για τις κυρίαρχες τάσεις στο λιανικό εμπόριο ώστε να αξιοποιήσετε πιο σωστά την τεχνολογία, δημιουργώντας συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Με την παρουσία σας θα αντιληφθείτε και θα αξιολογήσετε τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών  και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο η στρατηγική μάρκετινγκ και διαφήμιση του Οργανισμού σας. Θα μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου και να δικτυωθείτε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του τομέα.

Οι καλύτεροι βραβεύονται

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, στο πλαίσιο της οποίας θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από: Εμπορικές Εταιρείες-Προμηθευτές Λιανικού Εμπορίου, Εταιρείες Λιανεμπορίου-Υπεραγορές, Πολυκαταστήματα-Καταστήματα, Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα, Εταιρείες Logistics, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, Εμπορικές Τράπεζες, Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, Datatech, FlexFin, JCC, KEAN

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου, EnterCY, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν