OJO SUN&GLASSES: Δημιουργήστε το δικό σας επιτυχημένο franchise

H OJO sun&glasses, ως ιδιωτική Κυπριακή Εταιρεία με 10+1 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του σχεδιασμού κατασκευής και διάθεσης γυαλιών ηλίου και οπτικών, έχει την ικανότητα και την τεχνογνωσία να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες - franchisee της, έτσι ώστε να επιτύχουν μια συναρπαστική καριέρα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Διαβάστε ακόμα: 

«Έργα θα μείνουν ανολοκλήρωτα, προσωπικό θα βρεθεί στην ανεργία» 

Πόσο άλλαξαν οι τιμές βασικών αγαθών από πριν τον πόλεμο έως σήμερα 

Γιώργος Παμπορίδης: Ελκυστική βάση για Ινδούς επιχειρηματίες η Κύπρος 

Atlantica Hotels and Resorts: Διακοπές βάσει των αναγκών του επισκέπτη

Χρησιμοποιώντας μια οργανωμένη στρατηγική και ρεαλιστική μεθοδολογία, είναι δίπλα τους, καθοδηγώντας και συμβουλεύοντας τους, με σκοπό να επιτύχουν και να αποκτήσουν κίνητρα και πάνω από όλα να δημιουργήσουν μια κερδοφόρα υγιή επιχείρηση.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE 

  • Χαμηλό κόστος

Για να γίνει κάποιος συνεργάτης της ΟJO sun&glasses, η επένδυση κυμαίνεται από €120.000 - €140.000 Το κόστος αυτό περιλαμβάνει την άδεια λειτουργίας, την πλήρη κατασκευή του καταστήματος, τα εξειδικευμένα μηχανήματα για οπτομετρήσεις, όπως επίσης και το αρχικό απόθεμα σε γυαλιά ηλίου και οπτικά. Ο μέσος όρος της περιόδου απόσβεσης της επένδυσης είναι λιγότερος από 30 μήνες. 

  • Ισχυρή Καταναλωτική Ζήτηση

Σύμφωνα με εξειδικευμένες έρευνες η ζήτηση των γυαλιών ηλίου αλλά και οπτικών έχει αυξηθεί κατά 436% τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς εκτός από την πρακτική τους χρήση, τα γυαλιά έγιναν σύμβολο του στιλ και μια πηγή έκφρασης του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του κάθε ατόμου. Σε συνδυασμό με την αυξημένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία UV αλλά και της ανάγκης να βλέπουμε καλύτερα, η χρήση γυαλιών ηλίου έχει φτάσει στα 2 - 5 ζευγάρια ανά καταναλωτή. Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν γνωρίζει εποχικότητα και έχει ζήτηση καθ’ όλο το έτος.

Παράλληλα, η OJO, εκτός από γυαλιά ηλίου προσφέρει οπτικους σκελετους  αλλά και φακούς επαφής, που η ζήτησή τους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής μας. 

  • Κερδοφορία

Η επιτυχία της OJO Sun&glasses οφείλεται κυρίως στην ικανότητά της να προσφέρει ένα συνδυασμό προσιτών τιμών, ποιότητας και στιλ, δημιουργώντας έτσι την επιτυχημένη φόρμουλα «αξία στα χρήματά σας». Τα περιθώρια μικτού κέρδους που επιτυγχάνονται είναι ανάμεσα στα υψηλότερα της λιανικής, και στην περίπτωση καλά οργανωμένων και πειθαρχημένων δικαιούχων (franchisee),  επιτυγχάνονται υψηλά ποσοστά καθαρών κερδών.

  • Τιμολόγηση

Η OJO Sun&glasses, εξειδικεύεται στο τμήμα του σχεδιασμού και της παραγωγής, όπου επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οπτικά που ακολουθούν τη μόδα, σε τιμές πάντοτε χαμηλότερες από τις μεγαλύτερες μάρκες της αγοράς. Η OJO Sun&glasses πάντοτε θα θεωρείται ως η αλυσίδα γυαλιών ηλίου και οπτικών που προσφέρει «μόδα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή» με σκοπό και όραμα το «δικαίωμα στην όραση για όλους» .

  • Εύκολη διαχείριση της επιχείρησής σας

Τα αποθέματα και τα καθημερινά έσοδα της επιχείρησής σας ελέγχονται και τυγχάνουν διαχείρισης με εύκολο τρόπο. Η διαδικασία υποβολής παραγγελιών είναι αυτοματοποιημένη . Η αποτελεσματική κατάρτιση του προσωπικού επιτυγχάνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και επαναλαμβάνεται σε εβδομαδιαία βάση μέσο των RDA (Regional Development Agents). Ολόκληρο το ταμειακό και λογιστικό μέρος διαχείρισης των καταστημάτων OJO  είναι σε μορφή cloud.

Η συλλογή OJO Sun&glasses περιλαμβάνει πάνω από 450 διαφορετικά στιλ τόσο σε γυαλιά οπτικών όσο και ηλίου, για γυναίκες, άντρες και παιδιά, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο κάθε γούστο και στυλ., κάτω από την ίδια εμπορική επωνυμία «OJO».

H OJO SUN&GLASSES έχει βραβευθεί ως “Best New Product Launch 2022”, “Best Value for Money Product 2021”, “Customer Oriented Franchise 2020”, “Most Promising Franchise 2019”, “In Business Award 2015”, Is not about ideas… Is about making Ideas Happen 2014”. Φιλοσοφία της, εδώ και 10+1 χρόνια είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας γυαλιά ηλίου και οπτικά, σε προσιτές τιμές, μαζί με άψογη εξυπηρέτηση.

OJO FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ -120 τ.μ.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: από €40,000

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ΕΠΙΠΛΩΣΗ και μηχανήματα : από €40,000

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από €15,000

ENTRY FEES: €25,000

ROYALTIES & MRK FEES: 5%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 30

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 24

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 18

INFO

MΙΧΑΗΛ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ 6Α, 2409, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ

ΙΔΡΥΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟI FRANCHISE:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +357 22447433

EMAIL: info@ojosunglasses.com

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά