Ποιος είναι ο νέος ένοικος πολυτελείας του Le Plaza Del Mar

Ένα νέο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει στο Le Plaza Del Mar, ο απόλυτος εμπορικός προορισμός πολυτελείας της Λεμεσού που στεγάζεται στο ισόγειο του Limassol Del Mar.

Το νέο κατάστημα ονομάζεται INDOORSTYLIST και περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια σύγχρονου σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, τα οποία έχουν βραβευτεί παγκοσμίως και έχουν καταχωρηθεί στα καλύτερα media εσωτερικής διακόσμησης στον κόσμο.

Το INDOORSTYLIST αποτελεί ένα πρωτότυπο εμπορικό κόνσεπτ που ιδρύθηκε από ομάδα εμπειρογνωμόνων στο design με διεθνή εμβέλεια, η οποία παρακολουθεί ασταμάτητα τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις μέσα από επισκέψεις στις καλύτερες διεθνείς εκθέσεις και στούντιο δημιουργικού σχεδιασμού στον κόσμο.

Οι πελάτες του καταστήματος στο Le Plaza Del Mar θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια σύγχρονου σχεδιασμού απολαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από πρότυπα έργα στον προνομιακό χώρο του Limassol Del Mar στο πιο κομψό σημείο της ακτογραμμής της Λεμεσού. Παράλληλα, το καταρτισμένο προσωπικό του INDOORSTYLIST θα προσφέρει επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες του για προσωπικές, δημόσιες και επιχειρηματικές ανάγκες εσωτερικής διακόσμησης.

Μερικά από τα πολυτελή brands του Indoor Stylist περιλαμβάνουν τα Giobagnara, Lasvit, Editions Milano, Paola C., Culti, Bosa και πολλά άλλα.

Το μοναδικό έργο είναι μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των κατασκευαστικών Ομίλων Leptos και D. Zavos. Tο Le Plaza Del Mar θα αποτελέσει την έδρα σε πολυτελείς μπουτίκ και διεθνείς επωνυμίες, ένα επώνυμο εστιατόριο, καφετέριες, ένα cigar lounge και ένα wine bar. Ο εν λόγω εμπορικός χώρος καλύπτει συνολικά 4, 230τ.μ., και θα φιλοξενήσει 21 καταστήματα, 10 χώρους εστίασης και χώρους στάθμευσης για 260 οχήματα.

Για ενδεχόμενη συνεργασία και ενοικιάση εμπορικής στέγης, τα ενδιαφερόμενα brands μπορούν να επικοινωνούν με την αναπτυξιακή κοινοπραξία Cypeir Properties στο +357 25 510 888.

Δειτε Επισης

Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις