Διπλός θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Σαρδηνίας

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η Hyundai, με πλήρωμα τους Ott Tanak και Martin Jarveoja ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των νικητών, στο Ράλι Σαρδηνίας. Το δεύτερο πλήρωμα της Hyundai, με τους Dani Sordo και Candido Carrera κατέκτησε την τρίτη θέση.

 

Οι νικητές πρώτευσαν σε εννιά ειδικές διαδρομές και κατέκτησαν τη νίκη με διαφορά σχεδόν ενός λεπτού από τον δεύτερο. “Είμαι πανευτυχής που κέρδισα αυτό τον αγώνα, κυρίως χάρη στους μηχανικούς μας και τα άλλα μέλη της ομάδας. Έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό”, δήλωσε ο Ott Tanak. “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, όταν έχουμε αυτοπεποίθηση, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση”, ολοκλήρωσε.

 

Στο δεύτερο μόλις ράλι της σεζόν, οι Dani Sordo και Candido Carrera ανέβηκαν επίσης στο βάθρο των νικητών, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Hyundai. “Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα και κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια στη σεζόν. Ο στόχος έχει επιτευχθεί και η διπλή μας νίκη επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο”, δήλωσε ο Dani Sordo.

 

Η συμπεριφορά του i20N Rally 1 απέδειξε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους τεχνικούς της ομάδας. Ο αναπληρωτής διευθυντής αναφέρθηκε σ’ ένα φανταστικό αποτέλεσμα, που θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας εποχής για την αγωνιστική ομάδα της Hyundai.

 

 
Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος FIA World Rally Championship (WRC) θα γίνει στο απαιτητικό έδαφος του Safari Rally Kenya, 23 - 26 Ιουνίου.

 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια