Χαραλαμπίδης Κρίστης και Σύνδεσμος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων ενώνουν δυνάμεις και τεχνογνωσία

Η  κορυφαία κυπριακή γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, Χαραλαμπίδης Κρίστης, ενώνει δυνάμεις με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, στο πλαίσιο δράσεων του Έτους Διατροφής 2022. H συνεργασία ανακοινώθηκε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από κοινού, συμβολικά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στην αίθουσα Πολυχώρος.

Αποκλειστική αποστολή αυτής της συνεργασίας, την οποία υπογράφει και ο τίτλος της, «Σύμμαχοι για το καλύτερο στη διατροφή μας», είναι η προσφορά αξιόπιστων γνώσεων και πληροφοριών για τα τρόφιμα, τη διατροφή και τη διαιτολογία προς το ευρύ κοινό, τα Μέσα ενημέρωσης, το σύστημα υγείας, την εκπαίδευση και το σύνολο των πυλώνων της κοινωνίας που επηρεάζονται από την ποιότητα της διατροφής.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, πάνω από 7 δεκαετίες, έχει καταφέρει να συνδυάσει τη γευστική παράδοση του τόπου μας, με όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.
 

  

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, είναι ο ειδικός φορέας για τη διάδοση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, με τη συμμετοχή του συνόλου των   επιστημόνων που ενημερώνουν και φωτίζουν για την αξία της διατροφής στην υγεία.

 

  

Η καλή διατροφή και η επαρκής ενημέρωση για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, θωρακίζουν την  υγεία και συνεισφέρουν δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

  

Έτσι αυτή η συνένωση δυνάμεων θα μεταφέρει συστηματικά  σε κάθε γωνιά της Κύπρου το μήνυμα για τα οφέλη της σωστής διατροφής στοχεύοντας ειδικότερα στις νέες γενιές.

 

  

  

 

 

Για τις δραστηριότητες Χαραλαμπίδης Κρίστης και Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων, έχει δημιουργηθεί ειδική κοινή ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι συνεργαζόμενοι, μπορούν να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες, ιδέες και συμβουλές.

https://en.cydadietcharalambideschristis.com.cy/

Δειτε Επισης

Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ