Neo Plaza: Υπαίθριος εμπορικός και ψυχαγωγικός προορισμός για όλη την οικογένεια

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ένα διαφορετικό event στο Neo Plaza, όπου εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες, απόλαυσαν τη μέρα τους τους, με καφέ, βόλτα και ένα ξεχωριστό γεύμα.

Η εμπειρία των καλεσμένων ξεκίνησε από το πρωί με συνάντηση στο Mikel Coffee που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Neo Plaza. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον καφέ και το χυμό τους πριν από την βόλτα τους στα καταστήματα.

Η General Manager του Neo Plaza, Σύλβια Χαραλάμπους, ξεκίνησε την περιήγηση στους χώρους και καταστήματα του εμπορικού πάρκου, σημειώνοντας: «Με χαρακτηριστικό moto “All day destination for Fun, Food and Fashion”, το Neo Plaza έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στη μεσογειακή εξωστρέφεια των Κυπρίων, ενώ με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του προσέγγιση συνδυάζει το μοντέρνο με τις παραδοσιακές συνήθειες, εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο διασκέδασης και αγοράς καταναλωτικών ειδών σε ένα πολυμορφικό χώρο, σημείο αναφοράς. Με ένα συνδυασμό καταστημάτων σχεδιασμένων για να καλύψουν κάθε αγοραστική ανάγκη με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 70% όλο τον χρόνο.»

Η εμπειρία των καλεσμένων ολοκληρώθηκε με μια ιδιαίτερη φιλοξενία από το νέο εστιατόριο AT CENTAUR’S, με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για τους καλεσμένους, συνοδευμένο με δροσερά κοκτέιλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο AT CENTAUR’S Restaurant θα ανοίξει τις πόρτες του 1η Ιουνίου και αποτελεί μέρος διεθνής αλυσίδας εστιατορίων με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και αυθεντικές γεύσεις, σε προσιτές τιμές. Είναι το δεύτερο εστιατόριο AT CENTAUR’S που ανοίγει στο Neo Plaza, μετά από το εστιατόριο AT CENTAUR’S Express.

Το Neo Plaza είναι το πρώτο υπαίθριο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο στην Κύπρο. Συνδυάζει ένα καλαίσθητο εμπορικό πεζόδρομο με μια μεγάλη πλατεία στην οποία δεσπόζει η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη του νησιού. Ένας χώρος στον οποίο μπορούν να διεξάγονται κάθε είδους εκδηλώσεις. Το Νeo Plaza προσφέρει τα πλεονεκτήματα των εμπορικών κέντρων σε ένα open air περιβάλλον και την ίδια στιγμή φιλοξενεί το μεγαλύτερο χώρο παιδικής ψυχαγωγίας. Shopping σε outlet τιμές ολόχρονα, καφές, φαγητό, βόλτα και αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά μαζί με supermarket, carwash, κομμωτήριο και πολλά άλλα.

Βρείτε το Neo Plaza Retail και Fun Park, στη Γρηγόρη Αυξεντίου 135, Κοκκινοτριμιθιά, 2660. Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων είναι 11:00-20:00, ενώ για τα εστιατόρια 11:00-23:00 και για τις καφετέριες από τις 08:30-23:00. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 77 778181, ή βρείτε το Neo Plaza στο Facebook και Instagram και στην ιστοσελίδα www.neoplaza.com.cy/el/.

 

Σύλβια Χαραλάμπους.

 

Κωνστάντια Δημητριάδου-Κωνσταντίνου.

 

Λένα Τσουκαλά, Κούλα Θεμιστοκλέους, Χριστιάνα Θεμιστοκλέους.

 

Άντρεα Φωτίου, Εύη Ζουβάνη.

 

 

Στιγμιότυπο από το event στο MIKEL coffee.

 

 Σύλβια Χαραλάμπους, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Χριστιάνα Κλεάνθους.

 

 

Χαρά Χαραλάμπους, Κωνστάντια Δημητριάδου-Κωνσταντίνου, Μερόπη Σολωμού, Σύλβια Χαραλάμπους.

 

 

 

 

Στιγμιότυπο από το event.

 

 

 

Στιγμιότυπο από το event.

 

Παναγιώτης Λοϊζίδης, Κλέλια Γιασεμίδου.

 

Στιγμιότυπο από το event.

 

Γιάννης Στεφάνου.

 

 

Φαίδρα Σαρικάκη, Σύλβια Χαραλάμπους, Μαρκέλα Ιακώβου.

 

Λούης Πολυκάρπου, Κωνστάντια Δημητριάδου-Κωνσταντίνου.

 

Στιγμιότυπο από το event.

 

 

 

Στιγμιότυπο από το event.

 

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)