H TAG Heuer παρουσιάζει τη νέα γενιά Connected Watch

H TAG Heuer παρουσιάζει τη συναρπαστική, νέα γενιά του Connected Watch, φτιαγμένο για να προσφέρει την απόλυτη κομψότητα και κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις. Η πολυτελής ελβετική ωρολογοποιία υπήρξε πρωτοπόρος με τη συλλογή Connected από το 2015. Σήμερα παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα, που το καθένα τους αναδεικνύει τους σχεδιαστικούς κώδικες της TAG Heuer, προσφέροντας ένα οικοσύστημα αθλητικών δραστηριοτήτων, εφαρμογών γυμναστικής και κομψών οθονών που αντλούν έμπνευση από τους εμβληματικούς χρονογράφους της εταιρείας.

Στηριζόμενο στη μακρόχρονη παράδοση της TAG Heuer στον κόσμο των σπορ, το μεγαλύτερο μοντέλο, με την κάσα των 45 χιλιοστών, έρχεται με ένα ξεχωριστό, επανασχεδιασμένο στυλ. Εκτός από τη μαεστρία στο σχέδιο, που είναι σήμα κατατεθέν της TAG Heuer, το ρολόι έρχεται και με τεχνολογικές βελτιώσεις που το καθιστούν κορυφαίο στην κατηγορία του. Με ανθεκτική, κεραμική στεφάνη και σχέδιο που έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, το κάνει πιο εύκολο στη χρήση για όσους βρίσκονται εν κινήσει. Η κορώνα έχει μεγαλύτερη διάμετρο και ξεπροβάλει από το ρολόι, ώστε να μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί με το ένα δάκτυλο. Τα μπουτόν αφήνουν την αίσθηση μηχανικού ρολογιού, αναδεικνύοντας την παράδοση των 160 ετών της TAG Heuer στα χρονόμετρα.

Η εκδοχή του ρολογιού με κάσα 42 χιλιοστών έχει πιο εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, σχεδιασμένη για όλες τις περιστάσεις, για να μπορεί να φορεθεί σε μια εκδήλωση, στο γραφείο ή κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής δραστηριότητας. Με πιο λεπτή κάσα, εργονομικά, ατσάλινα μπουτόν, λεπτή στεφάνη και μπρασελέ που είναι πλήρως ενσωματωμένο στο υπόλοιπο σχέδιο. Διαφέρει αρκετά από το μοντέλο των 45 χιλιοστών.

«Με αυτά τα δύο, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους Connected Watches, ελπίζουμε να φέρουμε τη νέα γενιά TAG Heuer Connected Calibre E4 σε μια ευρύτερη γκάμα καταναλωτών και να γίνουμε σύντροφος στην καθημερινή τους ζωή. Από το 2015, η TAG Heuer υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα των πολυτελών, connected ρολογιών. Η εξέλιξη της σειράς αποδεικνύει πως το Connected έχει γίνει πια ένας πυλώνας της TAG Heuer, δίπλα στο Aquaracer και το Carrera, χτίζοντας πάνω στα 160 χρόνια της κληρονομιάς της εταιρείας», λέει ο Frederic Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα από λουράκια, μεταξύ των οποίων δερμάτινα ή μεταλλικά, ενώ για όσους θέλουν μια πιο αθλητική εμφάνιση, υπάρχουν πολλές επιλογές σε χρώματα στα λουράκια από καουτσούκ. Το νέο μοντέλο επίσης προσφέρει μια ευρεία γκάμα από οθόνες, πολλές από τις οποίες βασίζονται στην πλούσια ιστορία της TAG Heuer, ενώ άλλες είναι πιο μοντέρνες ή προσφέρουν καλλιτεχνικά animations και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία για την οποία ενδιαφέρονται οι χρήστες του Connected Watch.

Επίσης, είναι πλέον ευκολότερο για το χρήστη να ελέγχει τις επιδόσεις του, χάρη στο TAG Heuer Sports app που διαθέτει πλέον βελτιωμένα προγράμματα εκγύμνασης δίπλα στο κορυφαίο στο είδος του σύστημα sports tracking. Μια καινούργια λειτουργία είναι οι ασκήσεις στην οθόνη μέσα από animations. Με το που ολοκληρώνεται μια άσκηση, το ρολόι δονείται για να ειδοποιήσει το χρήστη να συνεχίσει με την επόμενη.

Το ρολόι επίσης έρχεται με έναν εντελώς καινούργιο φορτιστή. Έχει δύο χρήσεις: Αφ’ ενός λειτουργεί σαν ένα πολύ σικάτο stand όπου μπορεί ο χρήστης να αφήνει το ρολόι του και τη νύχτα φωτίζει με ένα διακριτικό φως, δείχνοντας την ώρα. Αφετέρου, είναι φυσικά φορτιστής του ρολογιού, κρατώντας το ρολόι στη σωστή θέση με τους ενσωματωμένους του μαγνήτες και δείχνοντας το επίπεδο της μπαταρίας όσο τη φορτίζει.

Η καινούργια οθόνη προσφέρει κορυφαία στο είδος της ποιότητα και κοντράστ, ειδικά σε εξωτερικό χώρο, όπου οι οθόνες παραμένουν φωτεινές ακόμη και υπό έντονο ήλιο. Η ζωή της μπαταρίας είναι βελτιωμένη κατά 30% στο μοντέλο των 45 χιλιοστών σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει μια πλήρη ημέρα χωρίς φόρτιση ακόμη κι αν παίζει 5 ώρες συνεχόμενα γκολφ. Στο μοντέλο των 42 χιλιοστών η μπαταρία θα κρατήσει μια ολόκληρη μέρα για ένα χρήστη που έχει συνεχώς ανοικτό το wellness app.

Για την διαφημιστική καμπάνια του TAG Heuer Connected Calibre E4, η εταιρεία καλεί δύο από τις πιο εμβληματικές της ambassadors. Τη Naomi Osaka και τη Sydney McLaughlin. Οι δύο απίστευτες αθλήτριες πρωταγωνιστούν στις διαφημίσεις που επικεντρώνουν στην έννοια της ευστροφίας του ρολογιού.

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς: A. Stephanides Luxury Goods Ltd. Τις συλλογές ρολογιών Tag Heuer μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα A. Stephanides Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία +357 22757929, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός +357 25587949

https://www.instagram.com/stephanidesluxurygoods/

https://www.facebook.com/StephanidesLuxuryGoods/

https://www.stephanidesluxurygoods.com/ 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο