Tissot: Λάνσαρε νέα συλλογή μοντέλων Seastar

Υπάρχει από παλιά η ιδέα ότι τα καταδυτικά ρολόγια απευθύνονται μόνο σε γεροδεμένους άνδρες που περνούν τη μισή ζωή τους κάτω από το νερό. Για να επιβεβαιώσει ότι αυτή η άποψη για τα ρολόγια-εργαλεία υψηλών επιδόσεων είναι ξεπερασμένη, η Tissot έχει λανσάρει μια νέα συλλογή μοντέλων Seastar, που είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε καρπό, κάθε στιγμή, οπουδήποτε.

Μια νέα προοπτική στον κόσμο

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, κομψό καταδυτικό ρολόι. Παραμένει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο ρολόι, αλλά αποτελεί επίσης τον τέλειο σύντροφο για κάθε στιγμή και κάθε καρπό. Είτε πρόκειται για μια ειδυλλιακή εξόρμηση είτε για μια καθημερινή δραστηριότητα, ένα κομψό, ισορροπημένο καταδυτικό ρολόι ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περίσταση. Ωστόσο, δεν είναι απλά θέμα σχήματος ή λειτουργίας.

Ένα  καταδυτικό ρολόι υπόσχεται επίσης ότι όποτε είστε έτοιμοι για εκείνη τη στιγμή ελευθερίας, θα είναι εκεί για εσάς. Ένα καταδυτικό ρολόι είναι μια πύλη για περιπέτεια, ταξίδια και την έξαψη μιας καλής ζωής. Στον καρπό, δίνει μια αίσθηση αρμονίας και σκοπού. Όλα είναι καλά.

Σχεδιασμένα για τη ζωή

Κορυφαία μοντέλα της σειράς Seastar είναι τα Tissot Seastar 1000 Quartz και Seastar 2000 Professional Powermatic 80, δύο υψηλής ποιότητας ρολόγια που γεννήθηκαν στα ελβετικά βουνά και είναι έτοιμα για τη ζωή στη θάλασσα.

Το 36mm Seastar 1000 Quartz διαθέτει γυαλιστερό μαύρο, μπλε ή γυαλιστερό λευκό καντράν, που συνοδεύεται από λεπτομέρειες σε κίτρινο-χρυσό ή ασημί και ολοκληρώνεται με ένα στιβαρό μπρασελέ. Οι κάτοχοι του μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ποικιλίας πολύχρωμων εναλλάξιμων λουριών σιλικόνης, από έντονο πορτοκαλί και φωτεινό λευκό έως χαλαρωτικό γαλάζιο και μαύρο.

Είναι αδιάβροχο σε πίεση έως 30 bar (300m / 1000ft) και διαθέτει στεφάνη μονόδρομης περιστροφής για καταδύσεις χρονομέτρησης.

Παράλληλα, η σειρά 46mm Seastar 2000 Professional Powermatic 80 αυτόματων ρολογιών προσφέρει προηγμένη απόδοση καθώς και πολυχρηστικότητα. Οπτικά, καθορίζεται από τη στιβαρή σιλουέτα του – από ανοξείδωτο ατσάλι, με επιλογή μαύρης PVD επίστρωσης – και καντράν με μοτίβο κύματος, σε μαύρο ή αποχρώσεις μπλε-μαύρου εμπνευσμένες από τη θάλασσα.

Είναι εξοπλισμένο με αυτόματο, αντιμαγνητικό μηχανισμό Powermatic 80, αδιάβροχο σε πίεση έως 60 bar (600m / 2000ft), κεραμική στεφάνη μονόδρομης περιστροφής, βιδωτή κορώνα με προστασία, λεπτομέρειες Super-LumiNova®, αυτόματη βαλβίδα ασφαλείας ηλίου και πιστοποίηση καταδυτικού ρολογιού κατά ISO 6425 (2018).

Για κάθε καρπό και κάθε ταξίδι

Ενώ η μελέτη της απόδοσης και της αξιοπιστίας του Seastar αποτελεί την ραχοκοκαλιά της δημιουργικότητας και της μηχανικής διαδικασίας της Tissot, πάντα μας απασχολούσαν επίσης βαθύτερες σκέψεις σχετικά με το στιλ και την πολυχρηστικότητα.

Σήμερα, τα όρια μεταξύ εργασίας και ψυχαγωγίας, επίσημου και ανεπίσημου, ημέρας και νύχτας, αρσενικού και θηλυκού έχουν  χάσει πια τη σημασία τους. Ένα ρολόι-εργαλείο, ακόμα και αν έχει σχεδιαστεί να  είναι αδιάβροχο σε πίεση έως 60 bar (600m / 2000ft), μπορεί παράλληλα να  είναι φινετσάτο και κομψό. Τα Seastar 1000 Quartz και Seastar 2000 Professional Powermatic 80 είναι και τα δύο εξαιρετικά ελκυστικά – ένα ρολόι για όλες τις  περιστάσεις. Θα σας βοηθούν πάντα να ξεχωρίζετε με αυτοπεποίθηση, όπου  και αν βρίσκεστε, και είναι έτοιμα να σας μεταφέρουν στον υποθαλάσσιο  κόσμο.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive-Τηλ: 22897361

Δειτε Επισης

Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector