Οι λάτρεις του πιο θρυλικού whisky, αποθεώνουν τη νέα εμφάνισή του

Ο μοναδικός και αξεπέραστος κόσμος του whisky, δεν είναι απλά ένα πανέμορφο σύμπαν. Για να μπορέσει κανείς να τον περιγράψει, δεν αρκεί μία σελίδα, αλλά ένας ολόκληρος τόμος (και βάλε)! Θυμάστε αυτές τις μεγάλες εγκυκλοπαίδειες που χαζεύαμε μικροί στο πιο ψηλό ράφι της βιβλιοθήκης; Για τέτοια έκταση μιλάμε!

Είναι ένας κόσμος που διέπεται από αρχές, παραδόσεις και αξίες που «εμπλούτισαν» τα πρώτα δρύινα βαρέλια που φιλοξένησαν ουίσκι. Η τέχνη της απόσταξης, όπως και η διαδικασία της παλαίωσης, αποτελούν για τη βιομηχανία του ουίσκι δύο ακρογωνιαίους λίθους βάσει των οποίων παράγεται εδώ και αιώνες σπουδαίο «νερό της ζωής».

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας θέσει τα θεμέλια για τη διάδοση του blended scotch whisky ανά το παγκόσμιο, το θρυλικό Chivas Regal 12YO προχωράει στο μεγαλύτερο επανασχεδιασμό που έχει πραγματοποιήσει στην ιστορία των 112 του χρόνων.

Δεν θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία όμως. Οι αλλαγές του αποτυπώνονται, αμέσως, στο μυαλό! Φανερώνουν την αξεπέραστη ομορφιά του «χρυσού» αυτού νέκταρ, που δεν έχεις παρά να το αναζητήσεις για να το διαπιστώσεις κι εσύ. Χωρίς υπερβολές, πρόκειται για ένα θρύλο που «ξαναγεννιέται» μέσα σε μία ανανεωμένη συσκευασία. Αναρωτιέσαι αν αυτή η αλλαγή διατηρεί τη διαχρονική πολυτέλεια του και την υπέροχη του γεύση; Φυσικά και απόλυτα!

Γοητεία χωρίς τελειωμό

Η νέα συσκευασία του Chivas Regal 12YO σε καλεί να διακρίνεις την υπερήφανα πιο ψηλή μπουκάλα. Το βλέμμα πέφτει -και μένει- έντονα στους στρογγυλούς της ώμους που αποκαλύπτουν τη διαρκή αναζήτηση της τελειότητας! Φοβερό; Μέσω της ολικής αυτής ανανέωσης, το σύμβολο του luckenbooth ξεχωρίζει πιο πολύ από ποτέ, ενώ το κεχριμπαρένιο χρώμα της απόχρωσης αντικατέστησε τους ασημί και χρυσούς τόνους της παλιάς συσκευασίας.

Ας μιλήσουμε όμως και για τις παραδοσιακές αξίες του Chivas Regal 12YO. Φιλοδοξία και γενναιοδωρία εξακολουθούν να υπερισχύουν και στην ανανεωμένη φιάλη! Η ομορφιά, όμως, δεν βρίσκεται μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. 

Περιβαλλοντική συνείδηση

Στόχος της εταιρείας; Μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες να δημιουργούνται αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιημένα υλικά. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος επανασχεδιασμός ξεκίνησε με πρωταρχικό μέλημα την περαιτέρω καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Επομένως, αν κάνεις μία βόλτα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλκοολούχων, σίγουρα θα δεις την καινούργια φιάλη που είναι και εμφανώς πιο ελαφριά! Μάθε και το καλύτερο! Για τη δημιουργία κάθε μπουκάλας εξοικονομείται ένας σημαντικός αριθμός γυαλιού, ετησίως. Αυτό κι αν είναι εξαιρετικό νέο!

Κάπου εδώ, θέλοντας και μη, μπορεί να σου προκλήθηκε μία απορία. Ναι, η εμφάνιση της μπουκάλας Chivas Regal 12YO άλλαξε και κινείται σε πιο eco friendly επίπεδα, αλλά το περιεχόμενό της παραμένει αυθεντικό και διαχρονικά υπέροχο!  

Μην το θαυμάζεις μόνο, απόλαυσέ το!

Την επόμενη φορά που θα πετύχεις κάπου το πολυτελές Chivas Regal 12YO, μην διστάσεις να το δοκιμάσεις! Μπορεί η αριστοκρατική του συσκευασία να κλέβει όλες τις εντυπώσεις, αλλά το γευστικά πλούσιο blend του, σε συνδυασμό με την απαλή του υφή, θα σε κάνουν να θες να το απολαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία, μόνος/μόνη ή και με παρέα!

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ