To IONIQ 5 κέρδισε τρία βραβεία

Το περιζήτητο Hyundai IONIQ 5 θριάμβευσε στα βραβεία του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης, κερδίζοντας και τις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιο. Σε ειδική τελετή, στη Νέα Υόρκη, το IONIQ 5 αξιολογήθηκε από κριτική επιτροπή που αποτελείτο από 102 δημοσιογράφους από 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το IONIQ 5 ξεχώρισε μεταξύ άλλων 27 υποψηφίων μοντέλων του 2021, αφού ήταν η ξεκάθαρη επιλογή της επιτροπής. Σε πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) απόδοσης 800-V, γρήγορης φόρτισης 10 με 80% σε μόλις 18 λεπτά, το IONIQ 5 φιλοξενεί τους επιβάτες σ’ ένα πολυτελές και ευρύχωρο σαλόνι.

“Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση και στις τρεις κατηγορίες. Είναι αναγνώριση του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας. Όραμά μας είναι η συμβολή στην πρόοδο της ανθρωπότητας και η αναγνώριση αυτή, μαζί με όσες προηγήθηκαν, θα βοηθήσουν να το κάνουμε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai Motor Company.

 

 

 

Για τον τίτλο World Car of the Year, η επιτροπή επέλεξε στον τελικό τρία μεταξύ 28 υποψηφίων αυτοκινήτων και στη συνέχεια τον νικητή. Για τον τίτλο World Electric Vehicle of the Year, η επιτροπή επέλεξε το IONIQ 5 μεταξύ 11 υποψηφίων και τριών στον τελικό γύρο. Για το World Car Design of the Year, οι έξι ειδικοί από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επέλεξαν το IONIQ 5 μεταξύ όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν στις άλλες πέντε κατηγορίες.

“Είμαστε περήφανοι για τον πιο σημαντικό, παγκόσμιο θεσμό βράβευσης αυτοκινήτων του κόσμου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης. “Με μεγάλη ευχαρίστηση υποδεχθήκαμε τους υποψηφίους, μετά από δύο χρόνια δύσκολα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Συγχαρητήρια σε όλους”, ολοκλήρωσε.

Δειτε Επισης

Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας