Ένα ευχάριστο και... ολοκάθαρο απόγευμα με την Kobold

Όλοι μιλούν για το πανίσχυρο σύστημα βιολογικού καθαρισμού Kobold! Είναι η ασύρματη σκούπα, με τα πολλά πλεονεκτήματα, του γερμανικού ομίλου Vorwerk, που φέρνει στην Κύπρο αποκλειστικά η Eminentia Trading Ltd.

 

A fun day with Kobold
Το Σάββατο, 9 Απριλίου, πλήθος ενδιαφερόμενων είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα όμορφο απόγευμα στο roof garden του ξενοδοχείου LeBay στη Λάρνακα, με οικοδεσπότη την ασύρματη σκούπα-σφουγγαρίστρα Kobold. To εvent είχε καλεσμένο τον αρχιτέκτονα/interior designer Σάββα Φυσέντζου που έδωσε πολύτιμες συμβουλές διακόσμησης στους παρευρισκομένους. Δεν έλειψαν και οι όμορφες εκπλήξεις, αφού, πλούσια και χρήσιμα δώρα κληρώθηκαν με ένα ευχάριστο παιχνίδι bingo, ενώ, προσφέρθηκαν ροφήματα, αλμυρά και γλυκά κι ένα χαριτωμένο παχύφυττο σε όλους όσοι βρέθηκαν στο ‘fun day’ της Kobold.

 

Δεν είναι απλά μια σκούπα!
Το πολύπλευρο, ευέλικτο και πανίσχυρο σύστημα της ασύρματης σκούπας Kobold VB100, όχι μόνο απορροφά και απομακρύνει καθετί, από κάθε επιφάνεια, μπορεί και να σφουγγαρίζει ταυτόχρονα, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Είναι μοναδική!

 

Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο
Η ασύρματη σκούπα Kobold VB100, πάει παντού και καθαρίζει τα πάντα με λιγότερο κόπο, λιγότερο νερό και καθαριστικά. Είναι η σκούπα του μέλλοντος και το απαραίτητο gadget για κάθε σύγχρονο χρήστη.

 

 

Καιρός να γίνει δική σας!
Αν δεν την έχετε ανακαλύψει, καιρός να ζητήσετε ένα demo γνωριμίας από την έμπειρη ομάδα της Kobold (τηλεφωνήστε στα κατά τόπους καταστήματα Thermomix/Kobold σε Λευκωσία, Λεμεσό & Λάρνακα) και να είστε σίγουροι ότι θα θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς τη δική σας Kobold VB100!

 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ