Triumph: Αυτά τα Χριστούγεννα συνδυάστε άνεση και στυλ

Η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου καταφθάνει και η Triumph μας επιτρέπει να απολαύσουμε στο μέγιστο την εορταστική περίοδο! Είτε ψάχνετε δώρο για τον εαυτό σας, είτε για μια ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή σας, η Triumph έχει δημιουργήσει μια collection που εγγυάται την απόλυτη άνεση.

Η collection homewear έχει δημιουργηθεί από μαλακά, οργανικά υφάσματα, διαθέσιμα σε όμορφες αποχρώσεις, για μια μοναδική και ζεστή εμφάνιση. Το διαχρονικό best seller Amourette μπορεί να ταιριάξει τέλεια με την εορταστική περίοδο και τη χριστογεννιάτικη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας!

 

Τα Χριστούγεννα ως η πιο μαγική εποχή του χρόνου, αποτελεί και μια εποχή προσφοράς, ίσως η καταλληλότερη για να δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα ντελικάτο και άνετο σετ εσωρούχων ή loungewear, δε θα μπορούσε να μην αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα.
 

Η Triumph προσφέρει μια ποικιλία εσωρούχων για τις προτιμήσεις και το στυλ κάθε γυναίκας. Από την collection "The ultimate fashionista" που αποτελείται από trendy styles, που προσφέρουν λάμψη και σαγήνη, την "The multi-tasker" για μια γυναίκα που κάνει πολλά πράγματα και επιλέγει την άνεση, την "The lover of luxe" για τη γυναίκα που θέτει τα standard του glamour και της πολυτέλειας ψηλά, την "The sports Jam" με την κατηγορία activewear για τη γυναίκα που αγαπά τα αθλήματα και τέλος "The Stylish Lounger" για μια γυναίκα που περισσότερο από όλα αγαπά τις cozy στιγμές και επιλέγει άνετα και ζεστά ρούχα, που συνδυάζονται εύκολα και γρήγορα!

 

  

Ανακαλύψτε κάθε κατηγορία και επιλέξτε το ιδανικό δώρο για εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, στα καταστήματα Triumph στο Kings Avenue Mall στην Πάφο και σε όλα τα καταστήματα Triumph της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά