Καλλιεργούμε βιολογικά μανιτάρια στο σπίτι με την Kyriakides Mushrooms

Η Kyriakides Mushrooms παρουσίασε για πρώτη φορά στην HORECA Gastronomia 2021 Expo μια εξαιρετική ιδέα: ένα εύχρηστο kit για καλλιέργεια βιολογικών μανιταριών στο σπίτι!

Πλέον, χάρη στην πρωτοβουλία της Kyriakides Mushrooms, όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τον μικρό μας μανιταρόκηπο στο σπίτι μας!

Στην χάρτινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία του kit περιέχονται όλα όσα χρειάζονται για την καλλιέργεια βιολογικών μανιταριών στο σπίτι, μαζί με εύχρηστες οδηγίες! Στις οδηγίες περιγράφεται πού θα τοποθετηθεί το κιτ, πώς θα το φροντίσετε και πώς ελέγχεται η υγρασία. Αυτά και άλλα μικρά μυστικά για μια επιτυχημένη παραγωγή είναι στη διάθεση του κάθε ενθουσιώδους καλλιεργητή!

Μπορούμε κυριολεκτικά να απολαύσουμε όσα η πολύχρονη εμπειρία δίδαξε την Kyriakides Mushrooms, παραγγέλνοντας και λαμβάνοντας αυτό το πακέτο στο σπίτι!

 

Η εταιρεία με αυτή της την πρωτοβουλία έχει σκοπό να ενημερώσει τους καταναλωτές αλλά και τα μικρά παιδιά για τη διαδικασία παραγωγής των μανιταριών αλλά και για την προέλευση των τροφίμων που καταναλώνουμε. Επιπρόσθετα, σκοπό έχει να εκπαιδεύσει τα μικρά παιδιά πόσος κόπος, υπομονή και αφοσίωση χρειάζονται για να παραχθεί ένα τρόφιμο φυσικό και υγιεινό, μια πληροφορία που τα παιδιά, τουλάχιστον όσα ζουν στις πόλεις, δεν έχουν σήμερα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές που ζούσαν σε χωριά και είχαν επαφή με τη γη.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία, η σπουδαιότητα της οποίας αποδεικνύεται και από τον ενθουσιασμό με τον οποίο το κοινό υποδέχτηκε το kit αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην HORECA.

Τα kit παραγωγής βιολογικών μανιταριών μπορούμε να προμηθευτούμε από το e- shop που θα λειτουργήσει την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου στο site της Kyriakides Mushrooms https://www.kyriakides.com.cy/ ενώ θα έχουμε την ευκαιρία πριν τα παραγγείλουμε online, να τα δούμε από κοντά στο φεστιβάλ μανιταριών που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Σπήλια το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Δεκεμβρίου.

https://www.facebook.com/KyriakidesMushrooms

https://www.instagram.com/kyriakidesmushrooms/

Δειτε Επισης

Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις