Μαρίνα Λεμεσού: Ακύρωση εκδήλωσης «Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα»

Δελτίο Τύπου  25/11/2021 16:30
Μαρίνα Λεμεσού: Ακύρωση εκδήλωσης «Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα»

Μαρίνα Λεμεσού: Ακύρωση εκδήλωσης «Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα»

Δελτίο Τύπου  25/11/2021 16:30

Η Διεύθυνση της Μαρίνας Λεμεσού, θέτοντας ως πρώτη και ύψιστη προτεραιότητά της, την προάσπιση της υγείας των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών και υπαλλήλων της και ενστερνιζόμενη τις προσπάθειες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ανακοινώνει την ακύρωση της προγραμματισμένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που είχε οργανώσει, στο πλαίσιο της φωταγώγησης  του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Μαρίνας.

Παρόλο που η χθεσινή εξαγγελθείσα ανακοίνωση από τον Υπουργό Υγείας αναφέρει ως ημερομηνία εφαρμογής των νέων μέτρων, για την αναχαίτηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού την 29η Νοεμβρίου και οι εκδηλώσεις της Μαρίνας Λεμεσού ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, η αίσθηση ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους της,  επιβάλλουν τη λήψη της προαναφερθείσας απόφασης.

Η συστράτευση όλων μας απέναντι στη μάχη είναι επιβεβλημένη και η Μαρίνα Λεμεσού δηλώνει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της να συνεισφέρει στον αγώνα του κόσμου απέναντι στη διασπορά της νόσου, αυστηρά συμμορφούμενη με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου και λαμβάνοντας συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων, ώστε να διασφαλιστεί ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καταστήματα καθώς και οι χώροι εστίασης της Μαρίνας Λεμεσού θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια των εορτών. Παράλληλα, στις 26 Νοεμβρίου 2021, τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού θα διαθέτουν εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών Black Friday, αναδεικνύοντας ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας