To Toyota Hilux απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Pick-up (IPUA)

Το Toyota Hilux επικράτησε ως ο απόλυτος νικητής του θεσμού των 6ων  Διεθνών Βραβείων Pick-up 2022/2023.

Η απονομή της συγκεκριμένης κορυφαίας και έγκυρης διεθνούς διάκρισης, που αφορά τα μεσαίου τύπου μεγέθους pick-up φορτηγά, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης Solutrans 2021 στη Λυών της Γαλλίας.

Η κριτική επιτροπή του διεθνούς θεσμού (IPUA) έλαβε υπόψη και εκτίμησε, κατά την αξιολόγησή της, για την απονομή του βραβείου στην ΤΟΥΟΤΑ, το νέο ανθεκτικό και αθόρυβο σύστημα μετάδοσης κίνησης του Hilux, τον ευέλικτο χειρισμό, αλλά και τα χαρακτηριστικά ποιότητας, αντοχής και αξιοπιστίας (QDR).

Η απονομή αυτού του βραβείου, από τον αναγνωρισμένο και διεθνώς αξιόπιστο θεσμό, ενδυναμώνει τη φιλοδοξία της Toyota, έτσι ώστε να επιδιώξει την περαιτέρω ενίσχυση της θέση της στο εύρος επιλογών που έχουν οι επιχειρήσεις LCV της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Jarlath Sweeney, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής International Van of the Year Award, που διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

«Κάθε δεύτερη χρονιά από το 2009, το International Pick-up Award (IPUA) απονέμεται στο πιο αποτελεσματικό και λειτουργικό, για τις επιχειρήσεις του σήμερα, pick-up φορτηγό ενός τόνου» και συνέχισε προσθέτοντας ότι, «Οι ανάγκες για ένα πολυλειτουργικό όχημα που παράγεται και πωλείται παγκοσμίως εξελίσσονται και αυτή η ανάγκη εξέλιξης αφορά τόσο το ίδιο το προϊόν όσο και την αγορά στην οποία απευθύνεται με αποτέλεσμα πολλές εταιρείες αυτοκινήτων να θέτουν υψηλά πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας και άνεσης προς τον οδηγό και τους επιβάτες».

Το πολυβραβευμένο Toyota Hilux με την προσθήκη και αυτής της πρόσφατης διάκρισης την οποία απέσπασε από την ομάδα ειδικών, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του International Van of the Year, ενισχύει τη διεθνή αναγνώριση και την εξέχουσα θέση του στις προτιμήσεις της αγοράς για την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του, την αντοχή και την (QDR) αξιοπιστία του. Γεγονός που δικαιολογεί τη μεγάλη απήχηση του μοντέλου στην αγορά παγκοσμίως.

Ο Didier Gambart, αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Customer Experience της Toyota Motor Europe, αναφερόμενος στη διάκριση δήλωσε ότι: «Με περισσότερα από 50 έτη παράδοσης, το Hilux ανέκαθεν πρέσβευε την εξαιρετική ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία (QDR) με την κορυφαία εκτός δρόμου απόδοσή του. Τώρα, με το πιο πρόσφατο μοντέλο Hilux, έχουμε διευρύνει τη γκάμα κινητήρων με έναν νέο ντίζελ κινητήρα 2,8 λίτρων που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη φινέτσα και ισχύ, επιτρέποντάς μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών οι οποίοι επιζητούν όχι μόνο ένα ‘άλογο’ εργασίας, αλλά και ένα όχημα αναψυχής. Έτσι, για εμάς, αυτό το βραβείο είναι μια ένδειξη αναγνώρισης όλων των εξατομικευμένων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Hilux και κίνητρο για την περεταίρω ανάπτυξή τους».

Ευκαιρία για λίγη ιστορία

Το Toyota Hilux πρώτης γενιάς κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, στις 21 Μαρτίου του 1968 και παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά, έναν χρόνο αργότερα. Έκτοτε, το pick-up Hilux έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γκάμας μοντέλων της Toyota.

Αναγνωρισμένο για την ποιότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία του (QDR), το ασταμάτητο Hilux έχει αποδείξει την ηγετική του φυσιογνωμία, επανειλημμένως, κατακτώντας τον Βόρειο Πόλο, τα ηφαίστεια της Ισλανδίας, αλλά και την ήπειρο της Ανταρκτικής, με κορυφαίες μάλιστα επιτυχίες και στο βάθρο του Dakar Rally Raid.

Σήμερα, το Toyota Hilux παράγεται σε έξι διαφορετικές χώρες και πωλείται σε 180 κράτη και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερες από 18 εκατομμύρια πωλήσεις ανά την υδρόγειο, δικαίως θεωρείται παγκοσμίως το πιο αγαπημένο μοντέλο pick-up.

Οι τιμές του Toyota Hilux ξεκινούν από €29,900 ή €366 το μήνα με το πρόγραμμα Toyota Flex.

Μάθετε περισσότερα στο www.toyota.com.cy.

 

 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες