Το νέο κανάλι απορροής της MUSKITA για κάθε υποδομή

Η MUSKITA Aluminium Industries παρουσιάζει το νέο σύστημα απορροής υδάτων SlotDrain, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πρωτόχυτο κράμα αλουμινίου.

Διαθέτοντας μεγάλο κανάλι αποστράγγισης και γραμμική γεωμετρία που εξασφαλίζει απορροή σε όλο το μήκος του καναλιού, το SlotDrain παρέχει την πλέον αποτελεσματική απομάκρυνση των όμβριων υδάτων και αποτελεί την ιδανική λύση για υποδομές με μεγάλες απαιτήσεις απορροής όπως στάδια, πάρκα και πεζοδρόμια, καθώς και για εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία, πισίνες, κήπους και μπαλκόνια κατοικιών.

Το σύστημα SlotDrain παράγεται σε προφίλ ειδικού μήκους καθιστώντας εύκολη και γρήγορη, τόσο την κατασκευή όσο και την εγκατάσταση, αφού μειώνει στο ελάχιστο τον αριθμό των αρμών μεταξύ των ενώσεων και επομένως την πιθανότητα διαρροών. Πιο ειδικά, παρατηρείται μείωση του κόστους εγκατάστασης, καθώς επιτυγχάνεται ταχύτερη σύνδεση και ευθυγράμμιση των καναλιών χάρη στις ειδικά διαμορφωμένες υποδοχές, αλλά και στα εξειδικευμένα εξαρτήματα σύνδεσης.

Όπως και όλα τα προϊόντα της MUSKITA, το σύστημα SlotDrain είναι άμεσα διαθέσιμο από τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Κύπρο.

MUSKITA Aluminium Industries

Εδώ και 60 χρόνια, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA Aluminium Industries καινοτομεί στον σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου. Ως μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, εξάγει προϊόντα σε πάνω από 25 χώρες, προσφέροντας λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές κατασκευές ακόμη και για τις πιο εξατομικευμένες απαιτήσεις. Με σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής στην Κύπρο εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία και τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα αλουμινίου μοναδικού σχεδιασμού, με εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης, ανταποκρινόμενη στις υψηλότερες απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της και την πιστή εφαρμογή όλων των ελέγχων ποιότητας, η ΜUSKITA έχει θέσει τον πήχη ψηλά προσφέροντας προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Διεύθυνση: Α ́ Βιομηχανική Ζώνη Λεμεσού, Τηλέφωνο: +357 25844444, E-mail: info@muskita.com.cy, Ιστοσελίδα: www.muskita.com.cy

 

Δειτε Επισης

Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις