Παρουσιάζουμε το Tissot PRX Powermatic 80

Ήταν το τέλος της δεκαετίας του ‘70, το ραδιόφωνο ξεχείλιζε από ζεστές γεμάτες soul φωνές πάνω από ηλεκτρονικά beat. Ο κόσμος ήταν απορροφημένος από το χαρούμενο, ανάλαφρο και ελεύθερο στυλ της disco mania, ενώ οι funky νότες του hip- hop, της house και έπειτα της techno ανέβαζαν σταδιακά την ένταση.

Εκείνη ήταν η εποχή όπου όλοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το mainstream, όταν οι Παρασκευές αργούσαν πολύ να έρθουν, και το βασικό θέμα συζήτησης όλη την εβδομάδα ήταν το τέλειο σύνολο για τις βραδινές εξόδους στις disco.

Ο κόσμος άλλαζε και η αντρική μόδα δεν είχε υπάρξει ποτέ πιο λαμπερή, ακραία και εντυπωσιακή. Όλοι ντυνόντουσαν για να εντυπωσιάσουν, να φαίνονται cool και άνετοι, και να αναδεικνύουν το ξεχωριστό στυλ τους.

Την Παρασκευή το απόγευμα, οι κανόνες και τα τελετουργικά της προετοιμασίας έπρεπε να ξεκινήσουν για να μεταμορφώσουν ακόμα και έναν αρχάριο σε έναν έμπειρο clubber. Η προετοιμασία για την έξοδο ήταν κομμάτι της όλης εμπειρίας, και απαιτούσε ακρίβεια και προσοχή στις λεπτομέρειες για ένα σοφιστικέ επιτηδευμένο αποτέλεσμα.

Όντας πάντα επίκαιρη, η Tissot ήταν ήδη εκεί με τα δημοφιλή σπορ ρολόγια της από ανοξείδωτο ατσάλι με ενσωματωμένα μπρασελέ, προσφέροντας στους άντρες όλων των ηλικιών έναν τρόπο να εκφράσουν την ατομικότητα τους και να δείχνουν πάντα άψογοι και μέσα στη μόδα.

Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν αλλά είτε στη δεκαετία του ’70 είτε σήμερα, το να αφήνεις μια καλή εντύπωση είναι τόσο σημαντική όσο και το ίδιο το μέρος όπου θα πας.

Φέτος, η Tissot άντλησε έμπνευση από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και την τρέλα της disco για να παρουσιάσει το νέο και αναβαθμισμένο PRX Automatic, ένα σοφιστικέ μοντέλο και πολύ νεανικό με μια έντονη ρετρό αλλά και μοδάτη αισθητική.

Το ρολόι παρουσιάζεται μέσα από μια αδιαμφισβήτητα αντισυμβατική και ανάλαφρη καμπάνια που δείχνει έναν χαλαρό άντρα να απολαμβάνει το τελετουργικό της προετοιμασίας για μια ονειρεμένη και γεμάτη υποσχέσεις βραδινή έξοδο.

Αυτή η ανάλαφρη και διασκεδαστική καμπάνια απέχει από τους κώδικες της παραδοσιακής ωρολογοποιίας και ζωντανεύει το cool σοφιστικέ ύφος του Tissot PRX Automatic.

Λεπτό, άνετο και με μια εμφάνιση που ενσωματώνει διακριτικά στοιχεία από τη δεκαετία του ‘70, το αναβαθμισμένο PRX Automatic κυκλοφορεί με το μηχανισμό Powermatic 80 και ένα ακόμα πιο πρωτοποριακό στυλ από τον quartz προκάτοχο του. Ιδανικό για τον άντρα που θέλει να διασκεδάζει με στυλ και που χρησιμοποιεί τα βασικά αξεσουάρ με ξεχωριστό σχεδιασμό για να εκφράζει τη μοναδική ταυτότητα του.

Η λεπτεπίλεπτη σιλουέτα του ταιριάζει τέλεια κάτω από το μανίκι ενός πουκαμίσου ή ενός δερμάτινου μπουφάν, ολοκληρώνοντας άψογα κάθε στυλ, χωρίς να κλέβει την προσοχή αλλά φροντίζοντας να ξεχωρίζει όποιος το φοράει, και φυσικά να είναι πάντα στην ώρα του.

Το χαραγμένο μοτίβο ψηφιδωτού σε μια γκάμα από χρώματα, όπως επίσης και η ιδιαίτερη κάσα, κάνουν το PRX Automatic ένα μοντέλο που φοριέται άνετα, που είναι διαχρονικό και που προσθέτει ένα cool στοιχείο σε κάθε εμφάνιση, εξασφαλίζοντας ότι όποιος το φοράει θα είναι έτοιμος να περάσει καλά. Οποιαδήποτε στιγμή.

Από το 1853, η Tissot είναι στην καρδιά της Ελβετικής ωρολογοποιίας. Η αφοσίωση μας στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα συμπληρώνει το πάθος μας για απόδοση και ακρίβεια. Μέσα στα χρόνια, τα καινοτόμα προϊόντα μας όπως το θρυλικό Tissot T-Touch έχουν γράψει ιστορία και επικεφαλίδες. Το καινοτόμο Tissot T-Touch Connect Solar χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια και συνδεδεμένη τεχνολογία που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα. Επιβεβαιώνει την μακροχρόνια φήμη μας ως παραδοσιακά καινοτόμοι. Το πάθος μας για τα αθλήματα είναι αμίμητο ενώ τα χρονομετρικά συστήματα μας είναι δοκιμασμένα, ελεγμένα και τα εμπιστεύονται μια σειρά από επαγγελματίες αθλητές και πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ, το NBA και το FIBA, στην ποδηλασία το Tour de France, Giro d’Italia και La Vuelta και στα motorsports το MotoGP™, είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που βασίζονται στην Tissot να είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης τους. Παρέχουμε καινοτόμα και παραδοσιακά ρολόγια για καταναλωτές που εκτιμάνε την αφοσίωση μας στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την υπεροχή.

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar