Η Relia Trading προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της την InBody Co. Ltd

Η Relia Trading Ltd μεγαλώνει την γκάμα των άριστα επιλεγμένων προϊόντων της μέσα από τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία InBody Co. Ltd. Από τον Ιούνιο του 2021 η εταιρεία Relia Trading επισημοποίησε την συνεργασία της με την κορεάτικη εταιρεία που ειδικεύεται σε τεχνολογίες βιοϊατρικής, προσφέροντας προηγμένα εργαλεία ανάλυσης της σύνθεσης του σώματος για τον ιατρικό τομέα.

Η InBody Co. Ltd.  αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη ιατρική εταιρεία που δημιούργησε πρώτη το μηχάνημα ανάλυσης της σύνθεσης σώματος, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο σε ιατρικά κέντρα και σε χώρους εκγύμνασης ανά το παγκόσμιο.

Η InBody έχει ιδρυθεί από τον Dr. Kichul Cha το 1996, ο οποίος λάνσαρε το πρώτο InBody μηχάνημα ανάλυσης σώματος: ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα τεχνολογίας που μπορεί να μετρήσει τη σύνθεση του σώματος με ακρίβεια. Αποτέλεσε ένα καινοτόμο μέσο ανάλυσης του σώματος, αλλάζοντας την αντίληψη των ατόμων και της βιομηχανίας. Σήμερα, η InBody θεωρείται ευρέως η επωνυμία με τους πιο πρακτικούς και ακριβείς αναλυτές σύνθεσης σώματος ανά το παγκόσμιο.

Το μηχάνημα της InBody αποτελεί το μοναδικό μηχάνημα ανάλυσης βιοηλεκτρικής σύνθετης αντίστασης (BIA) στο οποίο έχει τη δυνατότητα να μετρά ξεχωριστά το κάθε σημείο του σώματος για πιο ακριβή εκτίμηση της μυϊκής μάζας. Επίσης, αξιοποιώντας ότι κάθε συχνότητα έχει ξεχωριστές δυνατότητες για να διασχίσει την κάθε κυτταρική μεμβράνη, η InBody χρησιμοποιεί από χαμηλές μέχρι υψηλές συχνότητες για να πάρει ξεχωριστές μετρήσεις του νερού στα κύτταρα. Με τη χρήση ηλεκτροδίων τάσεις σε οκτώ διαφορετικά σημεία του σώματος, εγγυάται πιο ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Η InBody φιλοξενείται σε πάμπολλα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία ανά το παγκόσμιο, σε διάφορα τμήματα, διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως είναι η νεφρολογία, η αθλητική ιατρική, η βαριατρική χειρουργική και η ενδοκρινολογία.

Μετά από την επιτυχία του αρχικού αναλυτή σύνθεσης του σώματος, η InBody εξελίχθηκε από εργαλείο λειτουργικής ανάγκης, σε σύμβολο επαγγελματισμού στην ιατρική, τη διατροφολογία, τη φυσική κατάσταση και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς. Από το 2006, έχει επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων της στο σπίτι, με την κυκλοφορία του πρώτου μηχανήματος ανάλυσης της σύνθεσης του σώματος για το σπίτι. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να χειρίζονται τα αποτελέσματά τους άμεσα, όπου κι αν βρίσκονται, καθιστώντας την ως ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους προσπαθούν να διατηρήσουν μια υγιή ζωή.

Η InBody προσπαθεί συνεχώς να ενισχύσει την τεχνολογική της βάση στη σύνθεση σώματος εισάγοντας τεχνολογίες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και νέα προϊόντα σε τακτική βάση.

 

ABOUT RELIA TRADING

Η εταιρεία Relia Trading Ltd αντιπροσωπεύει πέραν των 25 πιο μεγάλων εργοστασίων παγκοσμίως στον τομέα των SPA, της αισθητικής, της γυμναστικής, των καλλυντικών και της ιατρικής. Αποτελεί την νούμερο ένα εταιρεία παροχής εξοπλισμού γυμναστηρίων, ινστιτούτων αισθητικής, ξενοδοχείων,  spa και επαγγελματιών υγείας. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, ερευνά, ενημερώνει και εξελίσσεται. Σήμερα, αποτελεί την νούμερο ένα εταιρεία εξαγωγών καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, προϊόντων και εξοπλισμού SPA σε Ελλάδα, Ρουμανία, Αλβανία και Κόσοβο, προσφέροντας συνέπεια στην ποιότητα και αξιοπιστία στους πελάτες της.

 

Web: https://www.relia.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/ReliaTradingLtd/?ref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/reliatrading/

 

 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!