Muskita: Ψηλά τον πήχη στο αλουμίνιο

Η MUSKITA Aluminium Industries λάνσαρε πρόσφατα το νέο επανασχεδιασμένο σύστημα αλουμινίου MU27S, το οποίο προσφέρει την ιδανικότερη προσιτή λύση σε slim-line design.

Σχεδιασμένη για λιτότητα και μέγιστη ορατότητα, η slim σειρά MU27S αποτελείται από ένα συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου λεπτής διατομής, το οποίο παίρνει το όνομά του από τον γάντζο ένωσης των φύλλων (μεσαίο στύλο) του συστήματος, που διαθέτει μόνο 27 χιλ. πάχος αλουμινίου. Σε συνδυασμό με τον επίπεδο οδηγό χαμηλού ύψους, μόνο 37 χιλ., το σύστημα MU27S ενοποιεί απρόσκοπτα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

Συνδυάζοντας εξαιρετικές αποδόσεις θερμοπερατότητας καθώς και μηχανικών αντοχών με ευελιξία σχεδιασμού, το MU27S μπορεί να ανταποκριθεί σε μεσαίου τύπου κατασκευές με πολλαπλές τυπολογίες - μονά, διπλά, τριπλά και τετραπλά φύλλα - καθώς και μονόφυλλες και δίφυλλες κατασκευές εντοιχισμένες σε πατώματα και τοιχοποιίες για τα πιο εντυπωσιακά έργα. Επιπλέον, το σύστημα παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας μέσω πολλαπλών κλειδωμάτων και υψηλής τεχνολογίας εξαρτημάτων, προσφέροντας την οικονομικότερη slim λύση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την ασφάλεια ή τη λειτουργικότητα.

Όπως και όλα τα προϊόντα της MUSKITA, το σύστημα MU27S είναι άμεσα διαθέσιμο από τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Κύπρο σε οποιοδήποτε από τους βασικούς χρωματισμούς (ex stock) ή και σε χρώμα της επιλογής του πελάτη, με ποιότητα εγγυημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φινιρισμάτων Qualanod, Qualicoat και Qualideco.

60 χρόνια καινοτομίας

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η κυπριακή βιομηχανία MUSKITA καινοτομεί στον σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου. Ως μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, εξάγει προϊόντα σε πάνω από 25 χώρες, προσφέροντας λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές κατασκευές ακόμη και για τις πιο εξατομικευμένες απαιτήσεις.

Με σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής στην Κύπρο εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία και τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα αλουμινίου μοναδικού σχεδιασμού, με εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης, ανταποκρινόμενη στις υψηλότερες απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της και την πιστή εφαρμογή όλων των ελέγχων ποιότητας, η ΜUSKITA έχει θέσει τον πήχη ψηλά, προσφέροντας προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Αχαρνών 9, 3056, Α Βιομηχανική  Ζώνη Λεμεσού

Τηλέφωνο:  25844444 | E-mail:  info@muskita.com.cy  | Ιστοσελίδα:  www.muskita.com.cy

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe