Νέα σειρά στρωμάτων Healthy Spine της εταιρείας Stroma

Δελτίο Τύπου  21/10/2021 14:35
Νέα σειρά στρωμάτων Healthy Spine της εταιρείας Stroma

Νέα σειρά στρωμάτων Healthy Spine της εταιρείας Stroma

Δελτίο Τύπου  21/10/2021 14:35

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Stroma το Σάββατο 16/10/21, στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας σειράς στρωμάτων Healthy Spine, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με βάση τις εισηγήσεις και υποδείξεις του Συλλόγου Χειροπρακτών Κύπρου.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Stroma κ. Νεόφυτος Θεοδοσίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύχρονη πορεία της εταιρείας τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό, ενώ επισήμανε την διαχρονική υπόσχεση της εταιρείας προς το καταναλωτικό κοινό η οποία παραμένει ως έχει: ‘’Συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας’’.

Μετέπειτα ο κ. Στάθης Παπαδόπουλος Πρόεδρος του συλλόγου Χειροπρακτών Κύπρου αναφέρθηκε στην σημασία της χειροπρακτικής στη ζωή μας ενώ ο Δρ. Χειροπρακτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου τόνισε σε δική του ομιλία την σημαντικότητα του ποιοτικού ύπνου στην ζωή του ατόμου.
 

stromanea2

Στη συνέχεια, ο Αντρέας Παναγιώτου, υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας Stroma παρουσίασε τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς στρωμάτων Healthy Spine.

stromanea3

Ακολούθησε δεξίωση καθώς και Live Link από ραδιοφωνικό σταθμό, με τους Άντυ Παναγιώτου και Hovic. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να επιλέξουν με την βοήθεια των επαγγελματιών της εταιρείας Stroma από κοντά τα δικά τους στρώματα, σύμφωνα με τις ανάγκες ύπνου τους.

stromanea4

Όσοι επιθυμούν να δουν διαδικτυακά την νέα σειρά στρωμάτων μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.stroma.com.cy ή να επισκεφτούν από κοντά το Shop in Shop που διαθέτουμε εντός του καταστήματος Xinaris στην Λευκωσία (σύντομα και στα υπόλοιπα καταστήματα Stroma).

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας