Επιστρέφει στην Κύπρο η MG Motors

Στην κυπριακή αγορά επανέρχεται η MG Motors.

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο, Michaels Electirc Cars Ltd,ανακοίνωσε την έναρξη παρουσίας των MG στην Κύπρο με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Από το 1924, η βρετανική μάρκα αυτοκινήτων, γνωστή για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Από το πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το ολοκαίνουργιο MG5 EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα πρωτοποριακή, πάντα ριζοσπαστική και πάντα διασκεδαστική.

Η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε πολλές χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, γεμάτα τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερεις εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο οι όποιοι θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό από τον Νοέμβριο.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ