Επιστρέφει στην Κύπρο η MG Motors

InBusinessNews  20/10/2021 18:29
Επιστρέφει στην Κύπρο η MG Motors

Επιστρέφει στην Κύπρο η MG Motors

InBusinessNews  20/10/2021 18:29

Στην κυπριακή αγορά επανέρχεται η MG Motors.

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο, Michaels Electirc Cars Ltd,ανακοίνωσε την έναρξη παρουσίας των MG στην Κύπρο με τα μοντέλα MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Από το 1924, η βρετανική μάρκα αυτοκινήτων, γνωστή για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου.

Από το πρωτότυπο αυτοκίνητο MG 14/28 Super Sports, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Cecil Kimber, μέχρι το ολοκαίνουργιο MG5 EV του σήμερα, η MG ήταν πάντα πρωτοποριακή, πάντα ριζοσπαστική και πάντα διασκεδαστική.

Η MG αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κατατάσσεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε πολλές χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, γεμάτα τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν τέσσερεις εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο οι όποιοι θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το κοινό από τον Νοέμβριο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας